Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Piyasaya inat bende satıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Piyasaya inat bende satıyorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
    hayırlı satışlar kardeş. inşallah satarsın. dediğin gibi piyasa berbat. bende bekliyorum satılsın diye ama arayan var geri dönen yok. ikinci el sıkıntı olmaya başladı bu araçlarda.
    sabırlı olmak lazım sonuçta ben gerçekten keyfe keder satıyorum değerini veren olmazsa öyle dursun isterse 1 sene
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

öncelikle hayırlı satışlar, unutmayın her malın bir alıcısı vardır, bide bu işler kısmet işi ben bazı araçlarımı ilanını verdiğim aynı günde sattım, bazılarını 4 ay beklediğim oldu, bekledim ama istediğim fiyata sattım, doğru zamanda her araç yeni istekli sahibini bulur, sabırlı olmak lazım.

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Shark
        öncelikle hayırlı satışlar, unutmayın her malın bir alıcısı vardır, bide bu işler kısmet işi ben bazı araçlarımı ilanını verdiğim aynı günde sattım, bazılarını 4 ay beklediğim oldu, bekledim ama istediğim fiyata sattım, doğru zamanda her araç yeni istekli sahibini bulur, sabırlı olmak lazım.
        saol haklısın.hatta bende 5. aracımı satılığa çıkarmadan benden zorla almıştı bir arkadaşım ve hala o aracı kullanıyor.biraz nasip kısmet işi bu bakalım hayırlısı

Yorum

Hemşehrim iyi satışlar. Bu arada direnme dirayetin için de tebrik ediyorum. Galericilere parayı yedirmeyelim de .....Eninde sonunda piyasa bunu kabulencek....Yanlız piyasa inanılmaz kötüleşti. Bu raba için değil her sektörde böyle. Hayatımızda hiç olmadığı kadar hasta sayısında azalma var... Anlaşılır gibi değil. Bütün sektörler birbiriyle alakalı bu nedenle biraz sabır gerekli...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Hemşehrim iyi satışlar. Bu arada direnme dirayetin için de tebrik ediyorum. Galericilere parayı yedirmeyelim de .....Eninde sonunda piyasa bunu kabulencek....Yanlız piyasa inanılmaz kötüleşti. Bu raba için değil her sektörde böyle. Hayatımızda hiç olmadığı kadar hasta sayısında azalma var... Anlaşılır gibi değil. Bütün sektörler birbiriyle alakalı bu nedenle biraz sabır gerekli...
            saol hemşerim.zaten sadece yemin etmedim o kadar galericilere bu aracı kesinlikle vermeye niyetim yok.53.000 veren galerici olursa veririm tabi
            hasta sayısının azalması iyimi kötümü bilemedim millet sağlıklı mı yoksa tedaviye parasımı yok.bana kalırsa parası yoktur.paranın olmamasıda normal böyle giderse zaten devlet verginin adınıda haraç diye değiştirip daha uygun bir isimle toplamaya başlıyacak halktan.

Yorum

insignia ilk çıktığında 115 likler ile "çekmiyor ve debriyajı yakıyor" söylentileri ile kötü bir intiba yarattı.
              ardından 180 likler için önceleri fren disk çiziyor sonrasında çok yakıyor söylentileri ile kötü intibasını bir türlü düzeltemedi.

oto sanayi sitesinde lastik işi yapan bir çırak bile geçen gün "abi insignia alma, araba çekmiyor" dedi bana!

sonuç olarak insignia tüm güzelliğine karşın talihsiz bir araç bence.

halk arasında şansız ama güzel kızlar için derler ya "Allah insana çirkin şansı versin" diye , buna mukabil insigniaya da passat şansı versin diyelim )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan
                insignia ilk çıktığında 115 likler ile "çekmiyor ve debriyajı yakıyor" söylentileri ile kötü bir intiba yarattı.
                ardından 180 likler için önceleri fren disk çiziyor sonrasında çok yakıyor söylentileri ile kötü intibasını bir türlü düzeltemedi.

oto sanayi sitesinde lastik işi yapan bir çırak bile geçen gün "abi insignia alma, araba çekmiyor" dedi bana!

sonuç olarak insignia tüm güzelliğine karşın talihsiz bir araç bence.

halk arasında şansız ama güzel kızlar için derler ya "Allah insana çirkin şansı versin" diye , buna mukabil insigniaya da passat şansı versin diyelim )
                aynen geçen gün eşimin bir arkadaşıda o araç 1.6 motorla gitmiyor demiş.ya bilip bilmeden herkes bir yorum yapıyor gerçekten insan sinir oluyor.bu araç kullanılmadan gerçekten anlaşılamaz.ben bukadar zevkli başka hiç bir araç sürmedim.diyeceksiniz neden satıyorsun ozaman 2. araç şart oldu ve eşim bu konuda ısrarcı eski bişey almak istemiyorum yenisi bütçeyi zorluyor.malesef satılırsa aracım 2 tane sorunsuz yeni araç almak istiyorum bakalım ne zaman satılırsa.

Yorum

hayırlı satışlar...

Yorum

hayırlı satışlar.
                    şuan hem 2. el hemde sıfır otomobil satışlarında belirgin bir yavaşlama var.onun için satış sürecinin geçen seneye oranla daha uzun sürmesi doğal bir durum.ayrıca bu aracın piyasada yakıt sarfiyatı ile ilgili kötü şöhretini de kabullenmek gerekiyor.bu ön yargıyı kırmada,öncelikle opel in artık daha fazla zaman kaybetmeden,1600cc hacminde,piyasada ses getirecek kadar verimli,yeni bir turbo dizel motor ile başta insignia ve astra olmak üzere bu motorla piyasada olmalı.ayrıca yine daha verimli bir otomotik vites ile küçük hacimli motorları ve alt sınıf modelleri donatıp,hem şehir içi kullanımı daha konforlu hale getirilir hemde bayanların ilgisini daha çok çekilir.toplamda markanın hem yakıt sarfiyatı ile ilgili kötü şöhreti yok olur,hemde 2. el değerindeki gereksiz düşüş ortadan kalkar.sizi temin ederim sadece bu söylediğim 2. el değer kaybındaki azalış 1.6 t motorlar için bile çok etkili olur.

Yorum

hayırlı satışlar

Yorum

bizim millet bazı konularda çok tutucudur. mesela insigniayı görünce iç geçirir ama alrken gider mutlaka bi eski usul ustaya sorar. yok parçası ucuz, yok az yakar, yok ikinci eli şöyledir böyledir diye anlatılınca gider ya reno alır ya fiat. bu ülkede toroslar hala altı bozdurulur gibi galeriye gider gitmez satılır. yani arkadaşlar bu fikirleri kolay değiştireezsiniz, hatta hiç değiştiremezseniz
                        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Hayırlı satışlar. İnşallah istediğin fiyata gider Ahmet kardeşim. Bir arkadaşımız söylemişti ''bazıları yol alır,bazıları keyif alır'' diye. Bizim araçlarda keyiflik gerçekten. Hem balkonumdan seyretmeye hemde kullanmaya doyamıyorum. Olumsuz yorum olduğu kadar olumlu yorumda çok arkadaşlar. Mesela işyerimden bir arkadaş 'İnsigniam olsa içinde yatardım, ne kadar güzel bir makine öyle' diye iç geçirirken, diğerlerini garajda arabayı incelerken yakalıyorum. Yani bu paraya, bu vergiye ve bu benzin tüketimine göre aldığımız keyif üst sınıf bence.
                          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
                            Hayırlı satışlar. İnşallah istediğin fiyata gider Ahmet kardeşim. Bir arkadaşımız söylemişti ''bazıları yol alır,bazıları keyif alır'' diye. Bizim araçlarda keyiflik gerçekten. Hem balkonumdan seyretmeye hemde kullanmaya doyamıyorum. Olumsuz yorum olduğu kadar olumlu yorumda çok arkadaşlar. Mesela işyerimden bir arkadaş 'İnsigniam olsa içinde yatardım, ne kadar güzel bir makine öyle' diye iç geçirirken, diğerlerini garajda arabayı incelerken yakalıyorum. Yani bu paraya, bu vergiye ve bu benzin tüketimine göre aldığımız keyif üst sınıf bence.
                            aynen sonuç olarak hepimiz bu araçtan zevk alıyoruz.etrafımızda çok sayıda imrenen insan var maddi durumlar elverse bile cesarteleri yok nedense hayatın zevklerinden herzaman mahrum kalmaya mahkumlar.bence her insan en az 1 kez bu araca sahip olmalı.biz o şanslı insanlardanız.varsın biraz zarar ettirsin napalım.ve varsın bazıları bu araç hakkında olumsuz düşünsün.bence hiç önemli değil ben bu zevki hergün yaşıyorum satılana kadarda yaşayacağım

Yorum

hayırlı satışlar..
                              2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
                              2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

hayırlı satışlar
                                Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                                GIBBON

Yorum

İşleniyor...
                                X