Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Piyasaya inat bende satıyorum
Collapse
X
-
Ynt: Piyasaya inat bende satıyorum
hayırlı, bereketli satışlarMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
hayırlı satışlar kardeş. inşallah satarsın. dediğin gibi piyasa berbat. bende bekliyorum satılsın diye ama arayan var geri dönen yok. ikinci el sıkıntı olmaya başladı bu araçlarda.2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
bırde bana sorun 2 aydır sıkıntılı cok! adama dıyorum 9 lt sehır ıcı 12 13 lt oluyormus dıyor anlatamazsınkı adama herkes cok yakıyor dıyor! bana 1.6 ve 2.0 motor 180 bg olan bır araba soyle dıyorum bundan az yakan ozaman susuyorlar! pıyasa cok durgun oluculer arıyorlar dıkkatt
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: speed_emrebırde bana sorun 2 aydır sıkıntılı cok! adama dıyorum 9 lt sehır ıcı 12 13 lt oluyormus dıyor anlatamazsınkı adama herkes cok yakıyor dıyor! bana 1.6 ve 2.0 motor 180 bg olan bır araba soyle dıyorum bundan az yakan ozaman susuyorlar! pıyasa cok durgun oluculer arıyorlar dıkkatt2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
Yorum