Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Captiva 2.0D High Donanım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık Captiva 2.0D High Donanım

Kendisine kefil olduğum bir abimin 2. aracı. Dışı siyah içi bej deri.
    2.0D tiptronic vites, 7 koltuklu high donanım.
    2008 model ve 2. araç olduğu için sadece 39bin km de

İlan fiyatı olarak 67Bin ama forumdaki arkadaşlar için ufak bir pazarlık payı vardır.

Sahibinden'de ilan yayına başlar başlamaz buraya da linkini koyarım. Detaylı özelliklerine ordan bakabilirsiniz.

Ynt: Satılık Captiva 2.0D High Donanım

Hayırlısı olsun,ama o fiyata zor satılır.Ben baya bir süredir captiva araştırıyorum 2011 model,full multimedia donanımı olan 20.000 km.olan aracı 72.000 tlye almak üzereydim.Eğer satmak istiyorsa fiyatını daha iyi düşünmesi lazım.Yanlış anlaşılmasın çünkü çok kişiyi aradım,artık captiva eksperi oldum denilebilir
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı satışlar. Bende Bulent abi gibi dusunuyorum modeline gore fiyati cok yuksek.

Yorum

hayırlı satışlar
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Hayırlısı olsun,ama o fiyata zor satılır.Ben baya bir süredir captiva araştırıyorum 2011 model,full multimedia donanımı olan 20.000 km.olan aracı 72.000 tlye almak üzereydim.Eğer satmak istiyorsa fiyatını daha iyi düşünmesi lazım.Yanlış anlaşılmasın çünkü çok kişiyi aradım,artık captiva eksperi oldum denilebilir
          Volvo xc60 veya 70

Yorum

Walla sahibindendeki diğer ilanlara baktım. Aynı özelliklerdeki ve daha yüksek km li araçlara 63-65 istiyorlar, bu durumda 67 daha uygun gibi geldi. Zaten dediğim gibi araç benim değil, sahibi de 65 den 1 kuruş aşağı inmem diyor. Artık onun kararı

Yorum

İşleniyor...
            X