Ynt: arabamı bugün itibariyle ankaraya satılmıstır.
bin abı bızde 5 yıl bınerız dıye aldık neydı ne oldu yanı bu paralara bu araba kral kım nederse desın. o yuzden ımkanın musaıtse sayet bın abı bak keyfıne
ben aciliyetten değil zaten keyfi satıyorum satılmazsada çok önemli değil.tek derdim lpg takmaya kıyamadım şu araca bir türlü bir taksam bende rahat 5 sene binecem şimdi daha önce 1 depo mazotla gittiğim trabzona belki 2 depo benzinle zor gidecem tabi bu araçtan aldığım sürüş keyfi belki hiç birinde yok.bakalım artık öyle aman aman çok aşırı bir yakıtı yok araçlarımızın fakat yarısı kadar yakıp aynı yoluda yapmak var işin ucunda tamamen duygusal yani.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
hayırlısı olur inşallah emre
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
hayırlısı olsun...izmire geldiğimde benim araçla özlem gideririsin artık...şaka bir yana hayırlısı olsun işyeri her zaman araba alır işler yoluna girince alırsın bir tane...
Yorum