Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Büyükşehire tayinimin çıkması nedeniyle üzülerek İnsignia'mı satıyorum...
Collapse
X
-
Ynt: Büyükşehire tayinimin çıkması nedeniyle üzülerek İnsignia'mı satıyorum...
Hayırlı satışlar.
Aracınızın rengi de çok güzelmiş. Dışarıda denk gelmedim hiç sanırım bu renk bir Insignia ya.Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
hayırlı satışlar ve yeni yeriniz umarım daha iyi gelir daha iyilerini alırısınız ve otoparklı bir eve geçersiniz inşDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Hayırlı satışlarHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Hayırlı satışlar.Ama lütfen aracımızı satarken edition araçlarımızı çok kötüymüş gibi tanıtmasak daha iyi olur. İnsanlar edition araçlara çok boşmuş gibi bir ön yargı oluşturmasak bence daha iyi olur.sonuçta bizde bu araca sahibiz afl miz yok diye bizi hor görmeyin2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediHayırlı satışlar.Ama lütfen aracımızı satarken edition araçlarımızı çok kötüymüş gibi tanıtmasak daha iyi olur. İnsanlar edition araçlara çok boşmuş gibi bir ön yargı oluşturmasak bence daha iyi olur.sonuçta bizde bu araca sahibiz afl miz yok diye bizi hor görmeyin
Evet alınıyoruzOPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
34 GK 1225
Yorum
Yorum