Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Hayırlı satışlar, hayırlı müşteriler Ömer Kardeşim.
Bir hususa dikkat çekmek isterim; expertiz şirketleri önemsiz oldukları için plastik aksama ,
(tampon vb) boyalı veya boyasız diye kanaat bile belirtmezlerken ' değişti' demek, benim
gibi işi bilmeyenler için 'itici' olabilir diye düşünüyorum
Hayırlı satışlar, hayırlı müşteriler Ömer Kardeşim.
Bir hususa dikkat çekmek isterim; expertiz şirketleri önemsiz oldukları için plastik aksama ,
(tampon vb) boyalı veya boyasız diye kanaat bile belirtmezlerken ' değişti' demek, benim
gibi işi bilmeyenler için 'itici' olabilir diye düşünüyorum
İşi bilmeme konusuna katılmamakla birlikte.
Evet haklı olabilirsiniz o noktadaki açıklamalarım fazla detaylı olmuş, Bunun sebebi; kendimi alıcı yerine koyup, duymak istediklerimi yazdığımdan olsa gerek =)
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Araç aynı plakası ile Muğla Marmaris'e satılmıştır. Yazmayı unuttuk epey oldu Yeni sahibine forumdan bahsettim civardan arkadaşlar bölgede buluşma düzenlenirse, davet edip tanışırsınız güzel olur
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum