Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir İlanda benden

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir İlanda benden

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    ne demişler Bülent hocam moderatörün dediğini yap yaptığını yapma .
    Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Olmazki kardeşim Moderatör arabasını satarsa cemaat ne yapsın ihihi
    Şafak abi, Bülent abi, vallahi yaklaşık 5 dk güldüm bunlara ya

Yorum

forumun ilk göz ağrılarından biri satılıyor,hayırlısı olsun,allah daha iyilerini nasip etsin
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Fatih abi şakacı kişiliğine hayranım

Yorum

Aynı zamanda yaşını ve km gözönüne alırsak 52 verim abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
            Aynı zamanda yaşını ve km gözönüne alırsak 52 verim abi
            Şakaçı çocuk haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben 55 e arakadasa alirim muhaha muhaha

Yorum

Yanliz bizizm gibi adamlar oldukca bu arabanin fiyati yukselmez muhaha maad

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Ben 55 e arakadasa alirim muhaha muhaha
                  56 yada ben senden alim abi haha

Yorum

aracınızın rengi FÜME mi acaba yoksa teknik gri falanda orada fümemi seçtiniz?

dikkat ettimde sahibinden.com da ilanların %80 i füme seçili yanlışmı seçilmiş yoksa gerçekten insignia en çok satılan renk füme mi arkadaşlar

füme araçlar çok fazla fakat sitede incelediğim kadarıyla herkes teknik gri istiyor ve tutulduğunu söylüyor

acaba bu iki renk aynıda benmi bilmiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Y2s4N
                      aracınızın rengi FÜME mi acaba yoksa teknik gri falanda orada fümemi seçtiniz?

dikkat ettimde sahibinden.com da ilanların %80 i füme seçili yanlışmı seçilmiş yoksa gerçekten insignia en çok satılan renk füme mi arkadaşlar

füme araçlar çok fazla fakat sitede incelediğim kadarıyla herkes teknik gri istiyor ve tutulduğunu söylüyor

acaba bu iki renk aynıda benmi bilmiyorum
                      hoşgeldiniz, öncelikle aşağıdaki linkten kendinizi tanıtırsanız seviniriz;
                      InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

aracın renginin Opel'deki resmi adı "teknik gri" ama sahibinden'de böyle bir seçenek yoktur muhtemelen, bu yüzden halk arasındaki ismi olan füme kullanılıyor.
                      InsigniaTEAM

Yorum

tanışalım bölümünde konu açtım bu araada diğer arkadaşlarımızında görüşünü alırsak bu konuda sevinirim
                        Füme olarak sahbinden.com da geçen renklere bakarmısınız arkadaşlar teknik grimi çünkü araç alıcam bakıyorum ve yanlış bir renk seçimi yapmayalım hoş olmaz diye düşünüyorum

Yorum

siz linkleri gönderin biz kontrol edelim...

Bu arada facomx'in aracı teknik gri.

tanışalım bölümünde konu açtım bu araada diğer arkadaşlarımızında görüşünü alırsak bu konuda sevinirim
                          Füme olarak sahbinden.com da geçen renklere bakarmısınız arkadaşlar teknik grimi çünkü araç alıcam bakıyorum ve yanlış bir renk seçimi yapmayalım hoş olmaz diye düşünüyorum
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

( Füme yazıyor tüm verdiğim ilanlar) kontrol eder misiniz bu füme yazılanlar acaba herkesin ortak görüşü insignida çok tutulan teknik gri mi

füme renk isminden korkuyor olmamın nedeni ben füme renkli audi aracımı 1.5milyar ucuza satmış olmak : )

eğer bu füme yazılanlar teknik gri ise hiç düşünmeden herkes gibi teknik gri araç almak gerek sanırım yani bunlardan
                            linkler :

Yorum

İlandakilerin hepside Teknik Gri...Sizin deyişinizle füme.
                              Teknik Gri İnsignia'nın lansman rengi... Tutulan bir renk. Gerçi insignia'nın tüm renkleri tutuluyor...

Ruhsatta Gri (Teknik) olarak geçer. orjinal ismi Carbon Grau şeklindedir.
                              Renk kodu 177 olarak geçer

( Füme yazıyor tüm verdiğim ilanlar) kontrol eder misiniz bu füme yazılanlar acaba herkesin ortak görüşü insignida çok tutulan teknik gri mi

füme renk isminden korkuyor olmamın nedeni ben füme renkli audi aracımı 1.5milyar ucuza satmış olmak : )

eğer bu füme yazılanlar teknik gri ise hiç düşünmeden herkes gibi teknik gri araç almak gerek sanırım yani bunlardan
                              linkler :

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

teknik gri füme aynı renk
                                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                                X