Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Şimşek Gidiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kara Şimşek Gidiyor

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
    Hayırlı olsun Yılmaz kardeşim, Yaklaşık 15 gün forum sayfamızdan uzak kaldım, Dün akşam hayretler içinde açmış olduğum "Yaprak Dökümü" konu başlığı içinde de senden de bahsetmiştim. 2012 başlangıç olarak "Yaprak Dökümü" dedirtti.
    Tekrar hayırlısı olsun...
    Sagol Cemil Abi. Herkes icin hayırlısı olur inşallah.

Ama su kadarını söyleyebilirim, dökülen yapraklardan çok, insignia ailesine katılmak isteyen var. Bizzat kendi gozlemimdir.

Ayrıca bu aileye bir kez girdiğinde o kadar güçlü bir gönül bağı kuruluyor ki, değil insignia'sini satması, hiç aracı olmasa bile bu bağ kopmuyor. Yer yeni üye ile daha da güçlenip büyüyor aile.

1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
    Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
      Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
      Hayırlı olsun Yılmaz kardeşim, Yaklaşık 15 gün forum sayfamızdan uzak kaldım, Dün akşam hayretler içinde açmış olduğum "Yaprak Dökümü" konu başlığı içinde de senden de bahsetmiştim. 2012 başlangıç olarak "Yaprak Dökümü" dedirtti.
      Tekrar hayırlısı olsun...
      Sagol Cemil Abi. Herkes icin hayırlısı olur inşallah.

Ama su kadarını söyleyebilirim, dökülen yapraklardan çok, insignia ailesine katılmak isteyen var. Bizzat kendi gozlemimdir.

Ayrıca bu aileye bir kez girdiğinde o kadar güçlü bir gönül bağı kuruluyor ki, değil insignia'sini satması, hiç aracı olmasa bile bu bağ kopmuyor. Yer yeni üye ile daha da güçlenip büyüyor aile.
      Yazdıklarına aynen katıldığımı belirtmek isterim...

Yorum

yılmaz bey hayırlı satışlar
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Valla bir yandan hayırlı olsun diyorum bir yandan bu kadar yakından ve zevkle takip ettiğim bir aracın sahibinin değişmesine üzülüyorum. Sana daha soracak çok sorum vardı Yılmaz kardeşim
          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
            hayırlı satıslar
            Orjinal yazı sahibi: Y2s4N
            bende bu hafta araç alacağım sizin gibi bir araç sahibinden almayı çok isterdim ama o kadar nakitim çıkmıyor
            neyse umarım kısa sürede satılır aracınız dosta gidecek araba çok iyi gerçekten
            Orjinal yazı sahibi: mehmet
            Hadi bakalim hayirlisi.
            Insallah gonlunuze gore olur.
            Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            yılmaz bey hayırlı satışlar
            Orjinal yazı sahibi: dişçi79
            Valla bir yandan hayırlı olsun diyorum bir yandan bu kadar yakından ve zevkle takip ettiğim bir aracın sahibinin değişmesine üzülüyorum. Sana daha soracak çok sorum vardı Yılmaz kardeşim
            Arkadaşlar hepiniz sağolun. Aracın temizliğine çok güvendiğim için bir tanıdığa gitmesini inanın ben de çok istiyordum. Gerçi konuşmak için erken. Herşey yarın netlik kazanacak. Hani derler ya, "Gelin ata binmiş, ya nesip demiş." O misal. Size komik gelebilir ama birşey olur da satılmazsa sevinecegim nerdeyse

İyi diliklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.
            1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...

Yorum

Hadi hayırlısı kardeşim Allah c.c. gönlüne göre hayırlısını versin
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Rabbim hyrlısını versin inşallah...
                2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Arkadaslar arac satıldı. Su an oyuncağı elinden alınmış cocuklar gibi ağlamakli bir haldeyim. Ask acısı gibi yaa! Çok kötü koydu..

Yorum

Hayırlı olsun Yılmaz kardeşim,alan arkadaşta güle güle kullansın,on numara araç aldı..
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Hayırlı olsun Yılmaz kardeşim,alan arkadaşta güle güle kullansın,on numara araç aldı..
                      Sagol Bülent Abi. Su arabalarla duygusal bağ kurmamak lazım. Ayrılıklar hep hüzünlü oluyor sonra.

Yorum

Öncelikle alıcıya ve satıcıya hayırlı olsun diyelim.
                        Sonrasında allah gönlünüze göre versin diyelim
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

yılmaz hayırlı olsun diyelim. İnşallah daha iyisini alırsın.

Yorum

Alan kişi güle gùle kullansın , hayrını görsün inşallah . Size de Allah gönlünüze göre versin!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yılmaz kardeşim hayırlı olsun. Allah daha iyilerini nasip eder inşallah...

Yorum

Yilmazim hiyirli ugulu osun. Allah daha iyilerini versin.......

Yorum

İşleniyor...
                                X