Yilmaz kardesim cok uzuldum bir yandan da senin icin hayirlisi oldun diyerek sevindim.....sen yine bir kara simsek cakarsin gibi me geliyor v bu da beni umutlandiriyor.......yeni ciftliginiz hayirli ugurlu olsun artik oraya bir ziyaret de kacinilmaz oldu .....Esine ve sevgili minigimize sevgiler saygilar
hayırlı satışlar abi, inşallah değerini bilen birine gider...
Ben de aynı temennideyim. Bu gün iki galeri aradı. Biraz ikram yap gelelim alalım dediler. İçimden gelmedi. İkram yapmadım. Düşünelim dediler.
Bir galeri ile bir binici aynı fiyatı verdiginde benim icin değişen birsey olmamasına rağmen nedense gönlüm biniciden yana oluyor. O kadar düşündüm ama neden böyle olduğunu anlayamadim. Araclarlarla, sanki evin evcil hayvaniymislar gibi duygusal bağ kurmamızdan kaynaklanıyor galiba.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
Aracınız yarına kalmaz satılır,fiyat o donanıma göre bedava ötesi
Dediginiz gibi biraz uygun verdik galiba. Bu talepten de anlaşılıyor. Sahibinden.com üzerinden daha ilk 24 saatte mesaj yoluyla 26-27 teklif, bir o kadar da telefon geldi. 1-2 ay bekleyerek 3-4 bin daha yükseğe satilabilirdi ama bu saatten sonra fiyatı yükseltmenin yakisigi kalmaz.
Kısmet diyelim.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
Bu ilanı bende gördüm. Aracı sıfır alan biri olsaydım ben de arkadasın verdigi fiyat civarından kapak acardim. Sonuc olarak bu donanım ile sıfırı en az 80.000 liradir bu aracın. Sıfırdan da farkı yok.
Lakin insignia'larin tamamı yeni araçlar oldugundan düşük km'lilerin kıymeti bilinmiyor. 3-4 yil sonra bu km ve temizliktekileri mumla arayacağız.
Yilmaz kardesim cok uzuldum bir yandan da senin icin hayirlisi oldun diyerek sevindim.....sen yine bir kara simsek cakarsin gibi me geliyor v bu da beni umutlandiriyor.......yeni ciftliginiz hayirli ugurlu olsun artik oraya bir ziyaret de kacinilmaz oldu .....Esine ve sevgili minigimize sevgiler saygilar
Çok sagol Utku. Benim canımı sıkan tek nokta, arabaya doyamadan satıyor olmam. Daha önce de konuşmuştuk. Özellikle LPG ile ilgili işlemlerden sonra çok mennundum araçtan. Sen biliyorsun. "En az 5 yil bu aracı satmam" demiştim. Su an is öyle bir duruma geldi ki, satmadigim taktirden ya araba dağılacak ya da ben Madden istediğim rahatlığa ulaşırsam kesin olarak kapıda bir kara şimşek bulunduracağım.
Bizimkilerin de selami var. Nazlı konuşmaya başladı. Asıl şimdi gor sevimliligi. Bu arada sen de selam soylemeyi unutma.
yılmaz hayırlısı olsun. valla ben de uzuldum o aracı satmana. donanımlı ve cok guzel bi arac.
Okkes'im sagol. Şimdi asıl sıkıntı, insignia'dan sonra binilecek yeni araca alisabilmek. 4x4 bir pikap olacagini dusununce cok zor olacak. Üstelik insignia'daki sunroof olsun FlexRide olsun, koltuk opsiyonlari olsun, bloutooth bağlantısı olsun var olan donanımların tamamını aktif olarak kullanıyordum.
"Nereye baksam gözlerim seni arıyor" şarkısını söyleriz artık
bende bu hafta araç alacağım sizin gibi bir araç sahibinden almayı çok isterdim ama o kadar nakitim çıkmıyor
neyse umarım kısa sürede satılır aracınız dosta gidecek araba çok iyi gerçekten
Bı is için Aksaray Ortaköy'e gitmiştim. Aracın icinde telefon ile konuşurken biri geldi yanıma. Nevşehir'den mısınız? Diye sordu. Evet dedim. Araç satılık mı dedi. Evet dedim. "Telde görüşmüştük, 59 plakayı görünce, siz miydiniz diye sormak istedim" dedi.
Tesadüf iste. Aracı canlı görünce çok beğendi. Perşembe gunü satış için gelirim dedi ama ne olur bilmiyorum. Su an arayanlara perşembeden sonra arayın diyorum.
Kısaca temiz ve ikinci el bakimindan insignialarla yatırımlik araç diyebilirim. Cok arayan var. Eğer sıkışık olsaydım, ilanı verdikten 2 saat sonra araç satılmıştı. Bir hafta içersinde ise istediğim fiyattan satıldı. 2 ay kadar beklesem çok rahat 57-58'e belki de 60'a satabilirdim.
Karda gözüm olmadıgı gibi zarara da tahammülüm yok. Alan Allah razı olsun dese yeter.
Hayırlı olsun Yılmaz kardeşim, Yaklaşık 15 gün forum sayfamızdan uzak kaldım, Dün akşam hayretler içinde açmış olduğum "Yaprak Dökümü" konu başlığı içinde de senden de bahsetmiştim. 2012 başlangıç olarak "Yaprak Dökümü" dedirtti.
Tekrar hayırlısı olsun...
Yorum