Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık Şahin

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: setko View Post
    Hayırlı satışlar Necmettin Ağabey
    Teşekkür ederim Sedat Kardeşim. Biraz kararsızlık yaşıyorum, planımı erteleyebilirim.
    Bir de tuhaf bir hal var, 1.6 cdti fiyatına 4x4 satıyoruz, çabuk satılsın diye düşük fiyat yazdım,
    insanlara bedava versen noter masrafını da karşılar mısınız diye soracak gibi, bu durum da
    canımı sıkıyor, bilmiyorum, hayırlısı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
      Hayırlı satışlar.

İnsanı istemsizce "Hmm, şimdi benim araba şu kadar etse, üstüne şu kadar eklesem..." tarzı düşüncelere daldıran bir araç
      Teşekkür ederim Rıfat Bey Kardeşim, aynı düşünceyi ben Ekselans için gezdiriyorum kafamda

Yorum

Hayırlı satışlar ağabey.
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post
          Hayırlı satışlar ağabey.
          Teşekkür ederim hayırsız kardeş, bir gelemediniz acı kahvemizi içmek için

Yorum

Gönlünüzden ne geçiyorsa inşallah o olur, hayırlı şatışlar

Yorum

Ayrıca bir iki foto hariç diğerleri çok kötü, satmak istemiyorsunuz anlaşılan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enestrakya View Post
                Ayrıca bir iki foto hariç diğerleri çok kötü, satmak istemiyorsunuz anlaşılan
                Satmasına satacağım da alan yokhaha

Şaka bir tarafa pek gönlüm yok dersem yalan olmaz, şayet ekselans bir şekilde hayal kırıklığı yaratırsa
                bu arabayı aynı fiyata yerine koymak çok çok zor, bu bakımdan endişeliyim, işin sonunda 'attan inip eşeğe bindim'
                demek ihtimali, kaygısı da var, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Yorum

Bence ödeyeceğiniz farkın karşılığını alamayacaksınız, 15.000 km'deki aracı satmayın derim. Yeni kasada gerçekten "çok fark var" diyeceğiniz tek husus iç mekan genişliği gibi geldi bana...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Teşekkür ederim hayırsız kardeş, bir gelemediniz acı kahvemizi içmek için
                    Ağabeyim haklısın valla. Az öncede senin o taraftaydım Geleceğim ağabey inşallah
                    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Bence de boşuna cebinizden bir dünya para çıkacak, doğru düzgün bir artısı da yok. Tasarım desen aman aman değil, motor desen bildiğimiz motor. Bir dünya trim cızırtısı da cabası.
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
                        Bence de boşuna cebinizden bir dünya para çıkacak,
                        doğru düzgün bir artısı da yok. Tasarım desen aman aman değil, motor desen bildiğimiz motor.
                        Bir dünya trim cızırtısı da cabası.
                        Mutlu Kardeş, kısmen haklısınız ama , aslında bizim yeni kasadan beklentimiz biraz yüksek
                        olmuştu , bu yönü ile tam not veremedik. OPC premium paket deri koltuklu , ön arka ısıtma, açılır tavan
                        ve gerçekten üst düzey elektronik donanım olan versiyon öteki Alman arabalarına nispeten üçte bir,
                        dörtte bir fiyatına.
                        Benim arabam beş altı yaşlı, 80-100 bin km bir araba olsa, hiç düşünmeyeceğim, ama daha genç ,
                        kilometresi yok, denenmiş , artısı eksisi belli , oturmuş bir model. Bu yüzden, ekselans aradaki 50-60 bin tl farka
                        değer mi diye tereddüt yaşıyorum doğrusu.

Yorum

Merhabalar değerli arkadaşlarım. Geçirdiğim tereddütler neticesi kaldırdığım ilanı yeniden koydum, artık 'ne çıkarsa bahtımıza' deyip 2018 model bir ekselans peşine düşmüş bulunuyorum hayırlısıylaihihi

Yorum

Hayırlı satışlar abi
                            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Tekrardan hayırlı satışlar ve tekrardan kafaların karışması

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Tekrardan hayırlı satışlar abi az önce ilanda gördüm alan satan içinde hayırlısı olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X