Merhaba insigniateam ailesinin değerli üyeleri.Arabamı satılığa çıkardım.Hevesim ekselans.Şu an emsalleri arasındaki en uygun fiyat.Aile içi bir istek olursa 1.500.-tl daha indirim yapacağım, https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2634304/detay/
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık Şahin
Collapse
X
-
İndirim rakamına bakarak harbi şahin zannetim. Eşin dostun ilanıdır diye. Heyallam. Allah gönlünüze göre versin.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Abi bir ejeştiri. Can alıcı açıklamayı en aşşa iliştirmişsin. Ortadaki bilgiler klasik. Bence aşşadaki bilgileri yukarı satırlara taşımalısın.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
fiyat çok iyi araç çok iyi geriye hayırlı olsun demek düşer, bugün yarın gider araç... Alıcısı güle güle kullansın inşallah şimdiden.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostMerhaba insigniateam ailesinin değerli üyeleri.Arabamı satılığa çıkardım.Hevesim ekselans.Şu an emsalleri arasındaki en uygun fiyat.Aile içi bir istek olursa 1.500.-tl daha indirim yapacağım, https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2634304/detay/
Hayırlı satışlar...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Insignia View PostBen bildiğimiz şahin sanarak girdim konuya.
Bu fiyata bu araba bedava diyorum.Gönlünüzce olsun.
Az önce Tarsus'dan bir arkadaş aradı, Opelci, İnsigniayı iyi tanıyor, benimle pazarlık etmeye
uğraştı , iyi araba ama ikinci eli zayıf filan muhabbeti yaptı , diyecektim ki o zaman niçin talip
oluyorsun? Kırmak istemedim, bir şey demedim
Yorum
Yorum