Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık 2015 model 1.6 CDTI Otomatik Cosmo Still Paket Flexride Şasi Çevre Görüş Pkt. 2

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık 2015 model 1.6 CDTI Otomatik Cosmo Still Paket Flexride Şasi Çevre Görüş Pkt. 2

Herkese merhaba.Severek kullandığım aracımı daha küçük bir araç almak için satıyorum.Araç 2015 model 29 bin km'de. Sunroof hariç bütün opsiyonlar mevcut.Kazası boyası değişeni yok.Bakımı 3 ay önce yapıldı ön fren balataları da değişti.Bu arada aracın turbosu ve katalizör garanti kapsamında değişmiştir.Direksiyon simidi soyulma problemi ile yine garantiden değişmiştir.Ayrıca sağ arka makam perdesi tutacağı kırık.Sanırım komplesi değişmesi gerekiyor.Fiyatı 600 TL imiş ama ben rahatsız olmadığım için değiştirtmedim.Araç özel bir araç olduğu için henüz ilan açmadım.Yakın çevreme duyurdum. Insignia'nın değerini bilen biri alsın istiyorum.İlgilenen arkadaşlar olursa mesaj atabilirler.
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Hayırlı satışlar

Full bir araç ve nadir bulunan özellikler toplanmış showroomlara gelen dolu paket özelliklerine sahip alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hayırlı satışlar olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Herekese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Araç gri renkte buarada.Eskiden teknik gri idi ama yenisinde ne diye geçiyor bilmiyorum.

Yorum

hayırlı satışlar
            insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
            honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Hayırlı satışlar.

Yorum

Hayırlı satışlar. Fiyat ne düşünüyorsunuz?
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Aklınızdan geçen fiyat nedir?

Yorum

Fiyatı buraya yazmak uygun olur mu bilemediğim için yazmamıştım ama özel bir araç olduğu için piyasada çok yok, ikinci elde de çok farklı fiyatlar var.Dolayısı ile şu an için düşündüğüm fiyat 121,500.Maalesef araçlarımız ikinci elde çok değer kaybediyor.Ülkemiz şartlarında böyle bir aracın ederi benim kanımca 130.000 TL dir.

Yorum

benim araç 140k eder o zaman

hayırlı satışlar
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İste fiyatlar böyle yukseliyor...
                        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Hayırlı satışlar
                          (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

İlanı da oluşturdum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                              benim araç 140k eder o zaman

hayırlı satışlar
                              Selçuk Kardeş, sizin aracınızda açılır tavan fazla, başka ne var
                              10 bin farkı yaratacak .?
                              Yanlış anlaşılmasın, bilmediğim için soruyorumihihi

Yorum

İşleniyor...
                              X