Herkese merhaba.Severek kullandığım aracımı daha küçük bir araç almak için satıyorum.Araç 2015 model 29 bin km'de. Sunroof hariç bütün opsiyonlar mevcut.Kazası boyası değişeni yok.Bakımı 3 ay önce yapıldı ön fren balataları da değişti.Bu arada aracın turbosu ve katalizör garanti kapsamında değişmiştir.Direksiyon simidi soyulma problemi ile yine garantiden değişmiştir.Ayrıca sağ arka makam perdesi tutacağı kırık.Sanırım komplesi değişmesi gerekiyor.Fiyatı 600 TL imiş ama ben rahatsız olmadığım için değiştirtmedim.Araç özel bir araç olduğu için henüz ilan açmadım.Yakın çevreme duyurdum. Insignia'nın değerini bilen biri alsın istiyorum.İlgilenen arkadaşlar olursa mesaj atabilirler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık 2015 model 1.6 CDTI Otomatik Cosmo Still Paket Flexride Şasi Çevre Görüş Pkt. 2
Collapse
X
-
Fiyatı buraya yazmak uygun olur mu bilemediğim için yazmamıştım ama özel bir araç olduğu için piyasada çok yok, ikinci elde de çok farklı fiyatlar var.Dolayısı ile şu an için düşündüğüm fiyat 121,500.Maalesef araçlarımız ikinci elde çok değer kaybediyor.Ülkemiz şartlarında böyle bir aracın ederi benim kanımca 130.000 TL dir.İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
Yorum