Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık 2011 model 1.6T 180'lik Cosmo
Collapse
X
-
hayırlı olsun Mehmet Bey.Çok temiz bir araba.Maalesef insigniasını yeni satmış birisi olarak söyleyebilirim ki bizim araçlarda iskonto oranı diğer markalara göre çok olması gerektiği gibi bir algı var.Sıfırından pahalı fiyat talep edilen ww komik bulunmazken sizin donanıma göre yazdığınız tutara veya cüzi bir indiriminize komik diyen çıkıyor.Aracımı satışa koyduğumda 25-30 tane ilanı vardı.En temiz ve az km'lerden bir tanesi idi.90 tane favorisi varken öyle fiyat teklifleri geldi ki garajda eskimesini bile göze aldım.Bizim araçların enflasyon,döviz,diğer araçlardaki fiyat artışları gibi etkenlerden etkilenmemesi gerektiğini düşünüyorlar sanırım.Allah yar ve yardımcınız olsun.Umarım gönlünüze göre tez vakit aracın değerini bilen birisine satarsınız."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75 View Posthayırlı olsun Mehmet Bey.Çok temiz bir araba.Maalesef insigniasını yeni satmış birisi olarak söyleyebilirim ki bizim araçlarda iskonto oranı diğer markalara göre çok olması gerektiği gibi bir algı var.Sıfırından pahalı fiyat talep edilen ww komik bulunmazken sizin donanıma göre yazdığınız tutara veya cüzi bir indiriminize komik diyen çıkıyor.Aracımı satışa koyduğumda 25-30 tane ilanı vardı.En temiz ve az km'lerden bir tanesi idi.90 tane favorisi varken öyle fiyat teklifleri geldi ki garajda eskimesini bile göze aldım.Bizim araçların enflasyon,döviz,diğer araçlardaki fiyat artışları gibi etkenlerden etkilenmemesi gerektiğini düşünüyorlar sanırım.Allah yar ve yardımcınız olsun.Umarım gönlünüze göre tez vakit aracın değerini bilen birisine satarsınız.
iyi dilekleriniz için teşekkürler.2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
Yorum
Yorum