Orjinal yazı sahibi: SPORT TOURER
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 59 bin km HATASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ 66 BİN TL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam sen problemlimisin? Aleni bir şekilde diyorum. Sorunun mu var?
Laf etmeye taamülün yok ise, Verdiğin fiyatı eleştirilmeye açık değil sen, ( ki fiyatını eleştirmedim - fiyatların ne denli arttığını betimledim )
forum ortamında eleştiriye tahamül edemiyor san ne işin var burada? Bunları hazmedemezsen, insanların fikirlerini alıp başka yere çekebiliyorsan lütfen ilan açma, aryıca iki kere daha da açma! Demediğim kelimeler üzerinden prim yapıp yazdığım metnin anlamınıda kurcalama. '' hayırdır '' demedik! '' Gibi '' gibi benzeterekte anlam karmaşası yaratma!
Daha da laf istersen uzatırım.Son düzenleme: aSya; 20.05.2017, 00:16.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
1.yaratmak ALLAH A mahsustur.haddini bil öle konuş.
2.si sen kimsinki ben senin üstünden prim yapcam.bana ne gbi faydan olabilir ben sana soruyorum hayırdır
3.sü ben orda bişey satmak istemişim tutup ben dahah iyiisini 10 düşük fiyata almıştım yazarsan önüme taş atmış olursun.aynı şekilde sende araç satıyosun empati kur bakalım ben aynısını yapsam yakışık alırmı.alır dersen o senin karakterin kişiliğin herkes bir olcak değil.uzatcaksan UZATIRIM TEHDİT ETME
Yorum
-
Adını sanını bilmyorum. Sana buradan forum kültürünün negatifliklerini anlatacak değilim. Mimikler, tavırlar ve ruh halleri aktarılmıyor.
Muhmemelen satış amaçlı açtığınız içinde konu silinecek yada kilitleneceki.
1. Yaratma kısmının savunuculuğunu yapmak size kalmadı. Anlatmaya çalıştığıma odaklansanız yanlış anlamayacaksınız.
2. ''ALTINDA BİŞEY ŞU YÜZDEN ARADIM bi üst paketini bile 55 e aldım hayırdır '' demedim. Dediğim direk olarak '' fiyatlar ne o olmuş böyle '' .... Fiyatların arttığını kabul ederek bunu belirtme yazısından ibaret! Direkt fiyatınız saçma gelse direkt yazarım. Fazla derim. Abartmışsınız derim. Ki bu çok denilidi kişlilerin ilanlarına. Yine tahamülünüz yok ise yeriniz burası değil!!!!!
3. Hala, söylemediğim kelimeler üzerinde benzetmeler yapıyorsun.
4. Hala diyorum demediğim laflar üzerinden PRIM yapıyorsun!!!! Ben daha iyisini 10 düşük fiyata sattım DEMEDİM! '' daha iyisi '' demedim. Hakanın' tercih meselesi konusuna değinerek cam tavanlı tercih edilen bir aracın fiyatı buydu geçen sene. Fİyatlar ne olmuş ??? dedim. Piyasanın aşırı arttığını kabul ederek bunu yazdığımı 2. kez daha belirtiyorum.
5. Bir önceki mesajımda yazdıklarımın hala arkasındayım.
6. Sana hakaret etmedim. Seni tehtit etmedim. Hala yapmadığım hallerden prim yapıyorsun.
Polis isen de beni bağlamaz. Kim olursan ol. Burada konu açıyorsan ardından gelecek cevaplarda; eleşitiriye, soruya, benzetmeye,
betimlemeye, sınırda tartışmaya, beğenilmemeye, özgür fikire, karşılaştırmaya açık olmalısın. Görüyorum ki değilsin.Son düzenleme: aSya; 20.05.2017, 11:26.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
'' gibi benzeterekte anlam karmaşası yaratma!
1. Yaratma kısmının savunuculuğunu yapmak size kalmadı. Anlatmaya çalıştığıma odaklansanız yanlış anlamayacaksınız
bu üstteki cümleler sana ait bende haşa yaratmak ALLAH A MAHSUS DEDİM.SAVUNUCULUĞUNU YAPMADIM.SADECE YARATAMAM DEDİM.ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIMA ODAKLANSZANIZ YANLIŞ ANLAMICAKSINIZ DİYOSUNUZYA BİZ İNSANLAR YARATMA EYLEMİNİ HAYATIMIZDA KULLANAMYIZ.BU ŞİRK KOŞMAKTIR.
2.FİYATLAR NE OLMUŞ ÖLE DESENİZ HAKLISINIZ.CAM TAVANI ARAYA SOKARSANIZ İLLAKİ KARŞI TARAF KIRILIR.BENDE YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRİM.
3.DİĞER ARKADAŞADA SÖLEDİM KALP KIRDIYSAM AFFOLA DİYE SANADA SÖLERİM.
İLANI SİLEBİLİRSİN ŞAHSEN BEN SİLMEYİ BECEREMEDİM
Yorum
-
Benim anlamadığım nokta polis olunca ne oluyor Herkes polis olmuş demek ki.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Cam tavan konusunu ben söylemiştim hocam. Bende polis çocuğuyum ama bugüne kadar bir yerde zikretme ihtiyacı hissetmedim. Size bir laf eden olmamış yakıp yıkmışsınız ortalığı. Bu siteye ilan için üye olunmaz. benimde aracım aynı ve Isıtma koltuk yok sadece. Bu Aracın albenisi cam tavan. Zevkler ve düşüncelere SAYGI duyarım ve beklerim. Saygısızlık görürsemde bir daha yorum yapmaya tenezzül etmem. Polis birçok kardeşim var. Bu meslek kutsaldır. Bu şekilde kullanmak Mesleği itibarsızlaştırmak Bence de ilanı kaldırın. Üyeliği bu sebepten açtı iseniz çıkmakta da özgürsünüz. Unutmayın ki sizin gibi herkesin yaptığı bir kutsal iş var. Yaratma kelimesine bende hassasım. Ama bu şekilde kimseyi yargılamak kimseye düşmez. HAKLI iken haksız duruma düşersiniz."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Beyler gereksiz polemikler sebebi ile konu kitlenmistir
Not: çifte standartimiz yoktur zikredersinizki 7x24 bütün mesajları takip edemiyorum sikntili bir durum varsa lütfen mesaj atın bana.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum