Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 59 bin km HATASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ 66 BİN TL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2010 59 bin km HATASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ 66 BİN TL

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 4 photos.

Aracim cam tavan hariç en full cosmo dur.ektra deri koltuk ve kiş paketi koltuk isitmalar mevcuttur.servis kayitli.

Yorum

Geçen sene 2011 - cam tavanlı aracı 55,000 TL' ye almıştım. Fiyatlar ne olmuş böyle?
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

km ve boya ne durumdaydı aracınızın.
        birde ben gecen sene omega 2.6 almıstım 20750 ye suanda almak istediğimde 30 üstü fiyatla karşı karşıya geldim.kii suan cosmo insignialar 50 yede var 75 ede

Yorum

ayrıca biz sıfır alırken cam tavan 3500 tl iken deri koltuk ve kış paketine 3750 tl ödedik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SPORT TOURER View Post
            ayrıca biz sıfır alırken cam tavan 3500 tl iken deri koltuk ve kış paketine 3750 tl ödedik
            Cam tavan kış paketine göre daha aranılır bir özellik bence. Hayırlı olsun.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

renk ve zevk meselesi.takıntısı olanlara değil bence ilerisi için rüzgar sesi alma perde deforme ve su alma gibi olumsuzluklar yasanabiliyor.

Yorum

ayrıca biçok cam tavanlı araçlar boş.2012 ler mesela çift ekzoz çıkışı navigasyon ekran joystick park yardım asistanı afl far deri döşeme koltuk ısıtma bunca dolulukta cam tavan eksiği tartışılırsa süphe duyarım

Yorum

Reno araçlarina 20 bin tl zam yapmiş adam tutmuş bu kadar arttimi diye laf koyuyo.bu siteye bugun uye oldum bu sebepten olmamak lazim herkes başkasinin malini eleştiriyo.
                  Asya bey

Yorum

Hocam sen site kültürünü anlamadan posta koymuşsun.. Üstelik aracını satmak için üye olmuşsun.. Herşey bi tarafa kimse sana burda ters konuşmamış yukarda senin aracın aynını cam tavanlısını geçen sene 55 e aldım fiyatları o kdr oldumu denilmiş, fiyatları bu kdr artmış olsa bile bilmiyor olamaz mı.. zevk meselesi demişsin şahsen senin aldığın opsiyon 10 bin tl bile olsa ben cam tavanı tercih ederdim.. Kendi kendini eleştiriyosun farkında değilsin.. Bu forumda insanlar 66 bin liralık aracını dışarı gitmesin diye 56 bine satıyolar..
                    bu yüzden dışarda sat aracını istediğin rakama

Yorum

aracı satmak için üye olmadım.satılık araç bölümünü görünce faydalanmak istedim.yargısız infaz yapan sensin hocam.ayrıca ALTINDA BİŞEY ŞU YÜZDEN ARADIM bi üst paketini bile 55 e aldım hayırdır der gbi bi soru yöneltiyo.şöle dese haklı araç fiyatları çok arttı ben şunu şöle almıştım.2016 2017 liste fiyatlarına bakın sıfır araçlarda 20 bn tl zam var.bana orda şunu ima ediyor cam tavanlısı 55 hayırdır.şahsen ben cam tavanlısını tercih ederdiim yazmıışsın YİNE DİYORUM RENKLER VE ZEVKLER DİYE

Yorum

Bu sitedekilerde babamin oğlu değil kusura bakmasin kimse 66 istediğim arabayi 56 ya verecek.o cömerliği sen yaparsin.

Yorum

Ben yargısız infaz yapmadım düşündüklerimi söyledim.. yukarda da Fiyatlar ne olmuş böyle? Demiş.. ben ordan hayırdır imasını çıkaramadım.. neyse hocam konu konuyu açar uzatır..hayırlı satışlar olsun

Yorum

Eyv ustadim kirdiysam affola

Yorum

Hayırlı satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X