Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 59 bin km HATASIZ BOYASIZ DEĞİŞENSİZ 66 BİN TL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: SPORT TOURER View Postayrıca biz sıfır alırken cam tavan 3500 tl iken deri koltuk ve kış paketine 3750 tl ödedik"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Hocam sen site kültürünü anlamadan posta koymuşsun.. Üstelik aracını satmak için üye olmuşsun.. Herşey bi tarafa kimse sana burda ters konuşmamış yukarda senin aracın aynını cam tavanlısını geçen sene 55 e aldım fiyatları o kdr oldumu denilmiş, fiyatları bu kdr artmış olsa bile bilmiyor olamaz mı.. zevk meselesi demişsin şahsen senin aldığın opsiyon 10 bin tl bile olsa ben cam tavanı tercih ederdim.. Kendi kendini eleştiriyosun farkında değilsin.. Bu forumda insanlar 66 bin liralık aracını dışarı gitmesin diye 56 bine satıyolar..
bu yüzden dışarda sat aracını istediğin rakama
Yorum
-
aracı satmak için üye olmadım.satılık araç bölümünü görünce faydalanmak istedim.yargısız infaz yapan sensin hocam.ayrıca ALTINDA BİŞEY ŞU YÜZDEN ARADIM bi üst paketini bile 55 e aldım hayırdır der gbi bi soru yöneltiyo.şöle dese haklı araç fiyatları çok arttı ben şunu şöle almıştım.2016 2017 liste fiyatlarına bakın sıfır araçlarda 20 bn tl zam var.bana orda şunu ima ediyor cam tavanlısı 55 hayırdır.şahsen ben cam tavanlısını tercih ederdiim yazmıışsın YİNE DİYORUM RENKLER VE ZEVKLER DİYE
Yorum
Yorum