Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
''Beyaz Kaplan'' 1.4 t aracım satılıktır..
Collapse
X
-
Murat Hocam Hayırlı satışlar.Siyah İncinin yanına gönder Beyaz Kaplanı.İnsignia arayışında olan ve forumu pasifte olsa takip eden arkadaşlar gönüllerindeki benzinli-dizel,siyah,beyaz temiz araçları bulabilirler.Satarken fiyat odaklı iken alımlarda temiz ve sorunsuz olması daha ön planda oluyor.Böyle üyelerimizin araçlarını malum sitelere çıkmadan kapmak lazım."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
63 - 64 e satsam ilk hafta satmıştım aracı oğuz bey.. biraz benden kaynaklı bu durum 65 in altına gitmeyecek bu araç..)) satılmasa da olur istediğim fiyata bakalım hayırlısı..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: roadrunners View PostMaşallah çok güzel araba insallah sizin kadar temiz bakacak birisine gider hayirli satışlar
Yorum
-
Yorum
-
Hayırlısı olsun Murat ağabey fiyatın güzel aslında satılması lazım,istanbulda olsaydın mutlaka giderdi coktan.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View PostHayırlısı olsun Murat ağabey fiyatın güzel aslında satılması lazım,istanbulda olsaydın mutlaka giderdi coktan.
Yorum
-
Aynen öyle en küçük bir aksesuar takmayacak, para harcamayacaksın, ortalığa park edecek, çiziği göçüğü umursamadan, çukurlara gire gire, benzinliklerdeki fırçalı otomatik yıkama makinelerinde yıkata yıkata, tepe tepe kullanıp sonra normal bir fiyata 15 günde satacaksın, ülkede 2. el arayan insan mantığı bu. folloş olmuş arabalar hızlı satılıyor, çiziksiz, boyasız düşük kilometreli arabalara millet şüpheli yaklaşıyor. 3-4 bin lira gözüne geliyor. Açıkçası arabada kullandığım oto şampuanı çocukların kullandığı şampuanlardan çok daha pahalı ama kimin umurunda değil miahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Postİyi mal iyi para. İnşallah değerini bilen birisine nasip olur. Hayırlı satışlar abi.
Yorum
Yorum