Orjinal yazı sahibi: aSya
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SİYAH İNCİ SATILIK. 170bg sidi otomatik
Collapse
X
-
Araç forum üyelerimizden Kazım uçal' a satılmıştır. Hayırlı olsun kendisine.
Foruma verdiğim gün satılmıştı da araya tatil girdi.
Satma rekoruda bende. sport tourer 3 gün, sidi 3 saate satıldı. Siyahlar hızlı gidiyor söyleyeyim.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
-
Teşekkürler Fatih Hocam, kendisinin almasına gerek yok, bu adam kolayca satar, bizim memlekette bir enteresanlık var otomobil konusunda. Tertemiz Subaru'mu da artık bıkıp çok komik bir fiyata bırakmıştım. Ama insigniayı öyle yapmaya hiç niyetim yok. Bakalım evi de satılığa çıkardım, satılırsa bu yaz gözü karartıp Çanakkale, Balıkesir, Antalya, İzmir tarafına artık hangisi olursa kaçacağız. Arabayı da orada satarım artık.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostAraç forum üyelerimizden Kazım uçal' a satılmıştır. Hayırlı olsun kendisine.
Foruma verdiğim gün satılmıştı da araya tatil girdi.
Satma rekoruda bende. sport tourer 3 gün, sidi 3 saate satıldı. Siyahlar hızlı gidiyor söyleyeyim.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostAli hayırlı olsun, benim arabayı bugün sana yolluyorum, 1 haftaya satar, parayı yollarsın.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostTeşekkürler Fatih Hocam, kendisinin almasına gerek yok, bu adam kolayca satar, bizim memlekette bir enteresanlık var otomobil konusunda. Tertemiz Subaru'mu da artık bıkıp çok komik bir fiyata bırakmıştım. Ama insigniayı öyle yapmaya hiç niyetim yok. Bakalım evi de satılığa çıkardım, satılırsa bu yaz gözü karartıp Çanakkale, Balıkesir, Antalya, İzmir tarafına artık hangisi olursa kaçacağız. Arabayı da orada satarım artık.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostTeşekkürler Fatih Hocam, kendisinin almasına gerek yok, bu adam kolayca satar, bizim memlekette bir enteresanlık var otomobil konusunda. Tertemiz Subaru'mu da artık bıkıp çok komik bir fiyata bırakmıştım. Ama insigniayı öyle yapmaya hiç niyetim yok. Bakalım evi de satılığa çıkardım, satılırsa bu yaz gözü karartıp Çanakkale, Balıkesir, Antalya, İzmir tarafına artık hangisi olursa kaçacağız. Arabayı da orada satarım artık.
Yorum
Yorum