Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint booster 4 ay kullanildi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sprint booster 4 ay kullanildi

odak dynamic ten alınma sprint booster faturası kutusu elimde duruyor 4 ay aracımın üstünde takılı kaldı aracımı sattıgım icin boşa cıkmıştır 450 TL

Hayırlı satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar
      [Center]    
                             1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

İyi satışlar.
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

hayırlı satışlar.
          insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
          honda accord 2.4 Executive...

Yorum

hayırlı satışlar..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

hayırlı olsun.İhtiyacı olan varsa demeyelim bizim alt devirlerde ihtiyaç var,taktırmayan alsın derim.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seyitcan View Post
                odak dynamic ten alınma sprint booster faturası kutusu elimde duruyor 4 ay aracımın üstünde takılı kaldı aracımı sattıgım icin boşa cıkmıştır 450 TL
                Merhaba, satıldımı acaba cihaz
                İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

suan elimde duruyor daha satılmadı

Yorum

Selam arkadaşlar. Seyitcan ile telefonda görüştük cihazı almak istiyorum fiyat konusunda anlaştık ama asıl mesele para mı önce cihaz mı önce teslim edilecek. Ankarada olduğum için elden teslim alamıyorum. Var mı tavsiyesi olan
                    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Sahibinden.com üzerinden GET ilanı verin, komisyon olacaktır ama içiniz rahat eder.

Yorum

İşleniyor...
                      X