Beğenmiştim bu arabayı inşallah yine bizden birine yar olur
Emre satayım sana Yenge binsin
Ona JUKE - R Düşünüyoruz artık Askere gidip geleyim Bi kaç arabayı değerlendirecez kardeş Farklı bişeyle istiyor ben askerden döenene kadar durmaz senin ki dursa olabilirdi onuda komple İrmcher yapardık olur biterdi
Beğenmiştim bu arabayı inşallah yine bizden birine yar olur
Emre satayım sana Yenge binsin
Ona JUKE - R Düşünüyoruz artık Askere gidip geleyim Bi kaç arabayı değerlendirecez kardeş Farklı bişeyle istiyor ben askerden döenene kadar durmaz senin ki dursa olabilirdi onuda komple İrmcher yapardık olur biterdi
Elif hanim siz isteyin bu sitede size insignia cok haha haha haha haha olmazsa aramizda toplanir sizi insigniali yapariz. obaa oleyy urock
Az kaldi az super bir fikir geldi aklima calismalara da basladim kismetse 6 ay sonra benimde 2.0 cosmom olucak. Allahim o gunleri gormeyi nasip etsin insallahhh
Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
Ben forma uye olali bir hafta oldu birara wv muhabbeti geciyodu, astra satiyosun, insignia almaktan bahsediyosun falan..biz biriyle basedemiyoruz.sen cok yonlu calisiosun masallah kardesim takdire şayan bir hizin var urock diledigin gibi olsun.
Az kaldi az super bir fikir geldi aklima calismalara da basladim kismetse 6 ay sonra benimde 2.0 cosmom olucak. Allahim o gunleri gormeyi nasip etsin insallahhh
[/quote]
İyiymis o fikir ampulde yandimi Amin diyelim dualariniz isallah kabul olur.
Elif hanim siz isteyin bu sitede size insignia cok haha haha haha haha olmazsa aramizda toplanir sizi insigniali yapariz. obaa oleyy urock
Elif hanım artık premium sınıfa geçmeyi düşünüyorum astraydı insigniaydı bunları aştım a artık) Şaka bi yana 1.6 T artık kolay kolay almam çünkü beşikteki bebek bile çok yakıyor diyor, adı çıktı yani:S Ama size inşallah nasip eder...
Ben forma uye olali bir hafta oldu birara wv muhabbeti geciyodu, astra satiyosun, insignia almaktan bahsediyosun falan..biz biriyle basedemiyoruz.sen cok yonlu calisiosun masallah kardesiim takdire şayan bir hizin var urock diledigin gibi olsun.
arkadaşlar forum üyesi arkadaşlara bi indirimim olacak, ilgilenenlere duyrulur
GOkhanim isler kesat galiba kampanya isine girmissin saka bi yana isallah gonlune gore indirimsiz bi satis gerceklesir.
Bu arada gun icinde birsey duydum ne derece doru bilmiyorum ama bedelli askerlikten dolayi araba 2.el satislari atis grafigi yukselise gecmis mehmetcik adaylari bedel icin satisa cikarmis var yok benim bile cevremde duydugum 3 kisi oldu arabayi satip bedel yapicaklar. 2..elde mevsim harici dusus bekleniyormus. Dusununce mantikli ama piyasayi ne derece etkiler bilmiyorum anlamama zaten al sat islerinden.
Yorum