Detaylar linkte, kuzenime aittir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ibanez rg370dx Elektro Gitar
Collapse
X
-
Ynt: Ibanez rg370dx Elektro Gitar
Sıfır RG350dxz alma planım vardı ama bu gitar iyi mi acaba hiç de araştırmadım iyiyse peder beye danışıp alırım belki, ilan da onaylanmamış henüz..Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Ekran kartı değil bu abi, benim dediğimle arasında 150 tl civarında fark var en azSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Yok zaten ornegi nissandan vermiştim sonuçta 370 z daha kral bir araç hangisi daha pahalı peki? Pahalıya vardır hikmeti pahalıyı al eğer tabi babayı kandirabilirsen
Benim istediğim daha pahalı, ama daha iyi mi onu bilmiyorum. Bunu alıp üstüne kalan parayla amfi almak da mantıklı olabilir. Bu gitarın sesini dinlemek lazım bu gece youtube da takılacaz o zaman öyle görünüyor..Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
ilanı düzenlemiş olmalı o yüzden onay bekliyordur çünkü benim konuyu açtığımda ilan sağlamdı ihihi
Onat teşekkürler
Hasan haberini bekliyorum o zaman, fiyatta az buçuk bişeyler yapabiliriz belki ama çok da zorlayamam 2 tarafta öğrenci, birbirinizin halinden anlarsınızInsigniaTEAM
Yorum
-
köprü ile çok oynaşmadıkça akordunu kaybetmeyen, rahat bir sapa sahip kullanışlı bir gitardır. manyetikler kötü fakat çok iyi ton yakalamakta mümkün. ben kullandığım dönemde memnundum. şuan kullandığın gitarda önemli yani ses tat vermeyebilir. birde clean sorunu yaşamıştım ben bu gitarda tok bir ses yakalayamadım. ama bu benden kaynaklı bir sorunda olabilir.
gitarın yapım yılıda önemli bildiğim kadarıyla ibanezler 2000 sonrası kalite konusunda sorunlu oluyormuş ben 2000 öncesi kullanıcıyım bilemiyorum. hayırlı olsun düşünürsen şimdiden.
Yorum
Yorum