walla ben hemen gitmez diyordum benim içinde süpriz oldu 2 saatte satıldı araba) bülent abi ortak sıkışmıştı ondan 2-3 bin düşüğe verdik artık alan karlı çıktı işte)
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
walla ben hemen gitmez diyordum benim içinde süpriz oldu 2 saatte satıldı araba) bülent abi ortak sıkışmıştı ondan 2-3 bin düşüğe verdik artık alan karlı çıktı işte)
böle durumlarda burak beyde yardımcı olurdu, bilginiz olsun....
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
buradan bir arkadşımız okm cosmo 63.000 TL ye aldığını söyledi. bence fiyat ucuz değil. millet biraz daha para verir Okm alır. hemde gider diye yazarsın
Boya gercekten sorun değil hatta boyanacak yerin boyanmamış olması bile sorun değil bizim araçlarda model yılından ziyade su anda cogu kisi km'ye bakıyor 2009-2011 arasinda eğer kmleri ayniysa en fazla 2000 fark eder... Aracın satışı da hayırlı olsun abi inşallah en kısa zamanda bı kardes gelir senin insignia'ya
Yorum