Ynt: 17" EDİTİON JANT TAKIMI - SİTEYE ÖZEL SON FIRSAT. ""700 TL""
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: ersin_58
Vallahi emre kardeşim, fiyatı zaten çok düşürdüm
Baktım hiç satılmayacak.
Salona koyacam, Parlatacam jantları , üzerinede cam kestirecek. Orta sehpa olarak kullanacam
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Vallahi emre kardeşim, fiyatı zaten çok düşürdüm
Baktım hiç satılmayacak.
Salona koyacam, Parlatacam jantları , üzerinede cam kestirecek. Orta sehpa olarak kullanacam
Ersin imkanın varsa zaten satma kardeşim şuan 700 tl ye bile satsan gün gelir alacak olsan kim bilir kaça alırsın ben jantlarımı bu nedenle değerinin altında asla satmam ve satmadıklarım gün geldi hep işime yaradı,bence dursun birader...
Ama satarsam, nakit para daha çok işimi görür. Biliyorsun vectrayı satarken üzerindekiler hariç 9-10 lastik ve ekstradan 4 jant daha verdim. Aynı durumda evin deposunda istif yapmak istemiyorum. Satmak daha işime gelir. Belki bi chip yaptırırım filan...
Ama satarsam, nakit para daha çok işimi görür. Biliyorsun vectrayı satarken üzerindekiler hariç 9-10 lastik ve ekstradan 4 jant daha verdim. Aynı durumda evin deposunda istif yapmak istemiyorum. Satmak daha işime gelir. Belki bi chip yaptırırım filan...
İnşallah kardeşim. En sevilmeyen bi jant galiba, oda bizim şansımıza araçta vardı. Tercih edilmiyor hiç. Kışlıkçılar için bulunmaz fırsat, en uygun tip ve ebat.
Ynt: 17" EDİTİON JANT TAKIMI - ÇOK ACİL "" 650 TL ""
Ersin bey hayırlı satışlar. Umarım bir an önce satılır. Ancak bu sitede satılması çok zor. Çünkü insigniası olanların çoğu 19 veya 20 inç jant almaya çalışıyor. Bence başka formları falanda deneyin. internette değişik marka ve model araçlara ait oluşturulmuş bir sürü site var. hepsine satılık ilanınızı verin. Ayrıca 2. el her türlü eşya satılan siteler var orda da şansınızı deneyin.
Yorum