Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Abi mu dikişler tamamen içerde kalıyor dışa bir yansıması yok dıştan giden dikişlere özen gösterilmiş zaten ama ben yine söylerim yarın ona göre itina gösterirler...
    Emre, önemli olan zaten iç dikişlerdir, aynı hiza alınırsa mukavemete aynı güçte olur, iç dikişlerde bir dikişin dışarı çıkması veya içerde olması araca giydirirken veya çıkarırken kısa zamanda o yerlerde yırtılma veya patlamalara sebep verebilir.

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
    emre güzel olmuş kaliteli bir iş çıkmış cemil abi bu kıyafet değilki önemli olan 2 çift dikiş geçilmiş bence detay burda ama sonradan dikileceklere dikkat ederler düm düz olur
    Bu da arabanın kıyafeti, 2 dikişli deyip geçmeyin. o iki dikişin çok büyük önemi vardır.

Yorum

emre güzel olmuş kaliteli bir iş çıkmış cemil abi bu kıyafet değilki önemli olan 2 çift dikiş geçilmiş bence detay burda ama sonradan dikileceklere dikkat ederler düm düz olur
      Şimdi tel ile görüştüm abi kalın malzme makina kaçırıyor bazen ama elimden geldiğince daha dikkatli yapacam dedi o bir iki giymeye çok daha iyi oturacak dedi biz bu malzemeyi başbakanlık özel günler için kullanılan araclarına yaptık çoğu devlet kurumunun bu tür işlerini dahi biz yapıyoruz diyor işlerini biliyorlar yani ama daha çok özen gösterecem dedi genel olarak ölçüleride büyütmüşler...
      Tamamdır Emre.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
        Abi mu dikişler tamamen içerde kalıyor dışa bir yansıması yok dıştan giden dikişlere özen gösterilmiş zaten ama ben yine söylerim yarın ona göre itina gösterirler...
        Emre, önemli olan zaten iç dikişlerdir, aynı hiza alınırsa mukavemete aynı güçte olur, iç dikişlerde bir dikişin dışarı çıkması veya içerde olması araca giydirirken veya çıkarırken kısa zamanda o yerlerde yırtılma veya patlamalara sebep verebilir.

Bu da arabanın kıyafeti, 2 dikişli deyip geçmeyin. o iki dikişin çok büyük önemi vardır.
        valla abi işin ehli sensin bu nedenle sen ne dersen odur ötesini söylemek düşmez bize
        ama genel olarak ben beğendim üreticiyede talimatı verdim dediğin üzere

Yorum

valla abi işin ehli sensin bu nedenle sen ne dersen odur ötesini söylemek düşmez bize
          Estağfurullah Emre...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
            Estağfurullah Emre...
            Öyle abim

Yorum

Emrecim emeğine sağlık. Ben beğendim şahsen. Kullanılan malzeme kaliteli olduktan sonra sorun olmaz sanırım. Ayrıca elindeki branda senin araca biraz dar gelmiş gibi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
                Emrecim emeğine sağlık. Ben beğendim şahsen. Kullanılan malzeme kaliteli olduktan sonra sorun olmaz sanırım. Ayrıca elindeki branda senin araca biraz dar gelmiş gibi.
                Rica ederim abi aman gönlümüz rahat olsunda malzemeden ötürü gerisi önemli değil yeter ki olası kötü durumlara karşı korusun,sağlam olsun.
                Evet abi onu yukarda bir mesajımda belirttim benim opc tamponlar hesaba katılmamıştı orjinal insignia tamponlarına göre kesilip biçildi benim arac için ölçüler biraz daha genişletildi ona göre dikilecek...

Yorum

valla emre güzel olmuş
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                    valla emre güzel olmuş
                    Sağol abi

Yorum

• Ynt: Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

aynen abı bızde 93 yılında 0 dogan slx vardı metalık bordo rengındeydı brandayı ortmeden once mutlaka arabayı temız temız yıkatıp brandayı temızleyıp ondan sonra ortuyorduk. bır kac sefer ugrasamadık bu kadar detaylı ortelım dedık bı baktık heryerınde ufak tefek cızıkler olusmustu. tabı ozamanlar bende ufak oldugum ıcın fazla yardımda edemıyordum. babamda ıslerden dolayı ugrasamıyordu. saklamıs babam brandayıda gecen gun attık gıcır gıcırdı daha valla attık artık

Yorum

evet arkadaşlar bugünde 6 adet branda elime ulaştı Ankara ekibine insignia brandalarını yarın teslim edecem yalnız diğer model araclar biraz bekleyecek Berker kardeşimin 308 ersin kardeşimin komşusunun kangoo ve eşimin civic...

Cemil Nişankaya
                        Trabzon 61 Utku abi
                        Ersin_58
                        destiny İsa abimin Brandalar yarın elden teslim,

Goday
                        Montoya Murat

Abilerimizde bana kargo adreslerini vermeleri halinde pazartesi kargo ile gönderilecek,
                        Yarın ki branda buluşması için akşam saatlerine doğru bi tavacı buluşması yapalım derim
                        Bu konu ile ilgili bir konu acacam birazdan...

Yorum

Emre kardeşimize tekrardan teşekürlerimizi sunarak. Yeni bi görüş - öneri hakkında sizlere danışacağım.

Branda çok güzel. Süper ve gayet kullanışlı.
                          Fakat bunun çalınmamasına karşı ne gibi önlemler alabiliriz yada neler yapabiliriz ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                            Emre kardeşimize tekrardan teşekürlerimizi sunarak. Yeni bi görüş - öneri hakkında sizlere danışacağım.

Fakat bunun çalınmamasına karşı ne gibi önlemler alabiliriz yada neler yapabiliriz ?
                            Valla kardeş gözünü karartan brandayı çalar ama çalmasıda baya külfetli olur onu sökecek toplayacak edecek çok uzun iş uzun süreli güvenliksiz yerde kullanım için alttan bağlama ipi var onuda kullan tavsiye ederim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58

Uçuk olmaz derseniz. Brandanın Ön tarafına veya arka tarafına bir reklamcıdan veya bilgisayardan plakanızın şablonunu çıkartarak yapıştırın ve bir spray boya ile boyamınızı önerebilirim.

Yorum

Yahu brandalar nasıl yorum yapalım lütfen...

Yorum

İşleniyor...
                                X