Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

Orjinal yazı sahibi: goday
    Kargo fiyatı ne olur acaba? Ankaradan aldırabileceğim birini bulursam elden aldırabilirim ancak.
    Bizim anlaşmalı korgolarımız var abi onlarla gönderirim muhtemeln uygun fiyata gidiyor pek bi maliyeti olacağını sanmam...

Yorum

4 MEVSİM İNSİGNİA BRANDA FOTOĞRAFLARI

Sorusu olan buyursun

Yorum

Ürün İnsignia klasik tampon ölçülerine göre yapıldığı için benim aracıma biraz dar geldi sağolsunlar benim arac için 10-15 cm daha genişletilecek gayet güzel ve sağlam bir ürün benim tam aradığım ürün oldu ihtiyaca göre ideal...

Yorum

valla süpermiş..

Yorum

emre abı gercektende cok guzelde bızım arabaları cızmezmı branda ruzgar alttan gırdıkce havalancak kalkcak ıncek cızmezmı ıcınıde toz fln cok kactımıda yapıstımı ıcıne oda cızer sanırım dımı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              emre abı gercektende cok guzelde bızım arabaları cızmezmı branda ruzgar alttan gırdıkce havalancak kalkcak ıncek cızmezmı ıcınıde toz fln cok kactımıda yapıstımı ıcıne oda cızer sanırım dımı?
              bu dediğin bütün brandalar şçin gecerli Emre şöyle ki bende bu durumu düşünerekten bu denli bir malzeme tercihi yaptık dış yapısı ile hem rüzgara hem yağmura hemde darbelere dayanıklı vinlex malzemeden ağırlığından ötürü öyle kalkma havalanma yapmayacak kadar sağlam en kötü ihtimalle altında bağlama noktasından bağlanarak bunun tamamen önüne gecilebiliyor,
              içi sert bir malzeme değil miflon doku olduğundan ötürü çizme zarar verme durumlarının önüne geciliyor,tabi ki arac çok piskende brandayı gecirmek olmaz yeterli temizlik olduktan sonra brandayı gecirmek ve temiz bir şekilde muhafaza etmek en doğrusu oalcaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gearbox
                valla süpermiş..
                Kardeşim aracının marka modelini aldım istediğin zaman hazır olacak...

Yorum

İyi akşamlar Emre, Babadan kalma bende terzilikte var, (ayrıca grafik&tasarımı da eklersek) dikişleri gelişi güzel olmuş, daha güzel ve itinalı bir dikiş yapmalarının uygun olacağını söyleyebilirim.

Bu biraz değil bayağı aceleye gelmiş.. Daha itinalı yapmaları konusunda kendilerine bir uyarı yaparsan sevinirim. Yoksa bende felaket bir takıntıya sebep olabilir....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                    İyi akşamlar Emre, Babadan kalma bende terzilikte var, (ayrıca grafik&tasarımı da eklersek) dikişleri gelişi güzel olmuş, daha güzel ve itinalı bir dikiş yapmalarının uygun olacağını söyleyebilirim.

Bu biraz değil bayağı aceleye gelmiş.. Daha itinalı yapmaları konusunda kendilerine bir uyarı yaparsan sevinirim. Yoksa bende felaket bir takıntıya sebep olabilir....
                    İletirim abi düzeltilir olmassa komple tekrar yapılır yalnız bendede simetri hastalığı vardır bende çok baktım ama pek gözümü rahatsız eden nokta bulamadım uzun uzun incelememe rağmen hatta kusur aradım önceden tespit edip baştan uyarmak için sen bana detaylıca izah edersen karşı tarafa iletirim abi...

Yorum

O zman Emrecim benim tampona da oturmaz ki bu.allta etekler uzatiyor.olmadi benimkini de baska arkadas veririz.ben de senin gibi uzun alirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        O zman Emrecim benim tampona da oturmaz ki bu.allta etekler uzatiyor.olmadi benimkini de baska arkadas veririz.ben de senin gibi uzun alirim.
                        Abi senin kinide benim ki ile belirttim merak etme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          İletirim abi düzeltilir olmassa komple tekrar yapılır yalnız bendede simetri hastalığı vardır bende çok baktım ama pek gözümü rahatsız eden nokta bulamadım uzun uzun incelememe rağmen hatta kusur aradım önceden tespit edip baştan uyarmak için sen bana detaylıca izah edersen karşı tarafa iletirim abi...
                          Emre aşağıdaki resimlerde iç dikişler pek hoş değil, zig, zag yapmış gibi, daha düzgün bir dikiş olabilirdi,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                            Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                            Emre aşağıdaki resimlerde iç dikişler pek hoş değil, zig, zag yapmış gibi, daha düzgün bir dikiş olabilirdi,

Abi mu dikişler tamamen içerde kalıyor dışa bir yansıması yok dıştan giden dikişlere özen gösterilmiş zaten ama ben yine söylerim yarın ona göre itina gösterirler...

Yorum

emre güzel olmuş kaliteli bir iş çıkmış cemil abi bu kıyafet değilki önemli olan 2 çift dikiş geçilmiş bence detay burda ama sonradan dikileceklere dikkat ederler düm düz olur

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                                emre güzel olmuş kaliteli bir iş çıkmış cemil abi bu kıyafet değilki önemli olan 2 çift dikiş geçilmiş bence detay burda ama sonradan dikileceklere dikkat ederler düm düz olur
                                Şimdi tel ile görüştüm abi kalın malzme makina kaçırıyor bazen ama elimden geldiğince daha dikkatli yapacam dedi o bir iki giymeye çok daha iyi oturacak dedi biz bu malzemeyi başbakanlık özel günler için kullanılan araclarına yaptık çoğu devlet kurumunun bu tür işlerini dahi biz yapıyoruz diyor işlerini biliyorlar yani ama daha çok özen gösterecem dedi genel olarak ölçüleride büyütmüşler...

Yorum

İşleniyor...
                                X