Ynt: Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda
bU ARADA Lütfen Yaprak Kebap olmasın yaw... Sizden rica ediyorum, baskı balata bozuyoruz sonra hem kalabalık oluruz içeriye sığmayız dışarısıda SOĞUK =)
Sizden ricam başka alternatif bir yerde toplanabilirsek süper olur kanaatindeyim...
Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIK
bU ARADA Lütfen Yaprak Kebap olmasın yaw... Sizden rica ediyorum, baskı balata bozuyoruz sonra hem kalabalık oluruz içeriye sığmayız dışarısıda SOĞUK =)
Sizden ricam başka alternatif bir yerde toplanabilirsek süper olur kanaatindeyim...
bakalım ayarlarım kardeşim merak etme senin canın ne istiyor onu söyle
Orjinal yazı sahibi: eymenkul
Haftasonu buluşma var da benim mi haberim yok??? Tamam yoğunluktan ötürü çok takip edemiyorum ama telefonum açık
Gerçekten "Pejo 307" nedir abi? haha Benim lisede servis vardı Pejo onu hatırladım
Kardeşlerim Branda elime akşam saatlerinde ulaştı kargo gec geldi malesef akşam akşamda resim cekmek istemedim daha incelemeye dahi fırsatım olmadı malesef,
yarın sabahtan o işi çözecem merak etmeyin
Ya Cosmo'cuların işi o konuda kolayda. Edition Elegance'cılar Anten işini napcak. 2 haftadır naylon branda örtüyom. Her seferinde anten sök - tak, Yalama olacak gibi. Bu konuda neler yapabiliriz ?
İlk ürün geldi arkadaşlar aracımda denedim normal insignia boyutu için hazırlandığı için benim kaplana biraz zor giydirdim onu özellikle belirttim adamı aradım böyle böyle abi opc olanı belirteceksin 20 cm daha büyütecez onu dedi
Hacimden kazanıyoruz...
Ürünün resimlerini akşama koyacam şuan iş yerinden paylaşamıyorum yalnız malzeme kalitesi dikiş lastik kalitesi on numara yalnız giydirmesi tek kişi için zor gibi ağır ve kaliteli bir malzeme hacmen kapladığı yer 40 cm en 60 boy olarak çantası var ama koruyucu olarak çok iyi olacağı kesin...şimdilik bu kadar akşam resimlerle ne demek istediğimi anlarsınız...
Yorum