Ynt: Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda
bu dolu olayıda baya bi can sıkıcı
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Orjinal yazı sahibi: ersin_58
Arkadaşlar talep ilk gülden oldukça güzel.
Gerçekten İhtiyaç duyacağımız bir ürün.
Fırsatı olanlar yada düşünenler ilk partiyi kaçırmasın. Çünkü ikinci partinin saysı 7-8 olmadan yeni bi üretim sanırım söz konusu olmaz.
İlk 7 yada 8 e girebilmek için acele etmeniz gerekiyor.
Ersin ben eşimin arabasınada yaptırıyorum benimki iki tabe ile zaten 6 olduk kardeş merak etme hemen yapılacak
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
bu dolu olayıda baya bi can sıkıcı
Abi onu Allah kimseye yaşatmasın hele trafikte yakalanıp aracı koruyamssan oturup bitmesi için dua ediyorsun inan hele arabayı koruyacak yanında hiç bişey yoksa benim başıma gelmişt kahrolmuştum valla...
en azından hava şartları yağmurlu olacak dediği zaman aracı kapatacam öyle tutacam emin ol o brandayı 40 kere takar sökerim yeter ki arac o duludan zarar görmesin çok beter bişey...
Emrecim çok haklı.
Ahh keşke evde olsaydım. İlk dolu yağdığında bile hemen gider alırdım aracı. Araçta 8 tane paspas vardı hiç olmadı. Onları kapatırdım. Bişiler yapardım yani. Elim - kolum bağlı kaldım. Çaresizdim... Ben şirkette , araba evde... Ama bunada şükür.
Arkadaşlar,herkese çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Emre yanlış anlama ama branda, miflonu ile en fazla 0,1 mm olur.Bence doluya karşı bir koruma sağlamaz.Tavan,kaput ve bagaj bölümüne en az 0.5 mm kalınlığında süngerimsi bir takviye lazım.Bu takviyede brandanın toplanmasını etkiler mi oda ayrı bir sorun. :/ Biraz beyin fırtınası yapmak lazım.
İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.
1 mm kalınlıktan bence daha kalın olacaktır. 2 - 2,5 milimetre kalınlığa ulaşır bence.
5 mm olursa 0,5 cm eder ki bunu tapladığımızda da yarım bagaj yer kaplar.
abi valla ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum
ben incecik pike ile ceviz büyüklüğünde doludan korudum aracı dediğin gibi bu vinlex biraz kalın bir malzeme ve darbeyi emiyor muşamba vari değil piyasada satılanlar gibi piyasada 70-80 liraya opel insignia için branda var poşetimsi bir malzemenin içine miflon yapmışlar biz vinlex malzeme içi miflon yaptırıyoruz yani aracı sadece sarıp sarmalasın diye değil oluşabilecek tepkilere karşıda korusun diye yoksa senin dediğin poşetimsi malzemeden olan brandalarla o iş yine zor...
bencede içinde en ay 0,5 mm sünger olmalı yoksa bi işe yaramaz diye düşünüyorum
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Orjinal yazı sahibi: platinum HD
Arkadaşlar,herkese çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Emre yanlış anlama ama branda, miflonu ile en fazla 0,1 mm olur.Bence doluya karşı bir koruma sağlamaz.Tavan,kaput ve bagaj bölümüne en az 0.5 mm kalınlığında süngerimsi bir takviye lazım.Bu takviyede brandanın toplanmasını etkiler mi oda ayrı bir sorun. :/ Biraz beyin fırtınası yapmak lazım.
Bu arada akşam ankara buluşma yapıyoruz malzemeden bir parca elimde mevcut akşam değerlendirmesini yaparız ona göre yorumlarız abi
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
bencede içinde en ay 0,5 mm sünger olmalı yoksa bi işe yaramaz diye düşünüyorum
0,5 lik sünger olursa şayet birincisi sünger nemlendikten sonra kışın donma yapar ve boyaya zarar verir ,
ikincisi Ersin kardeşimizin dediği gibi katlanmayada katlanmaz hacimsel oalrak çok büyük yer kaplar...
Emre haklısın ama bu dolu yüzey direnci çok yüksek olan kapotayı bile göçertiyor.Bahsetiğin malzemelerin yüzey direnci çok çok düşük...Yani çelik karışımlı metal bir yüzeyi bu hale getiren doluyu branda engelleyebilir mi?Bence üzerine cırt cırt bantlarla takılıp,sökülecek ekstra bir takviye şart.Ya da branda ile kapota arasında boşluk bırakacak bir şeyler düşünmek lazım...
İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.
Emre haklısın ama bu dolu yüzey direnci çok yüksek olan kapotayı bile göçertiyor.Bahsetiğin malzemelerin yüzey direnci çok çok düşük...Yani çelik karışımlı metal bir yüzeyi bu hale getiren doluyu branda engelleyebilir mi?Bence üzerine cırt cırt bantlarla takılıp,sökülecek ekstra bir takviye şart.Ya da branda ile kapota arasında boşluk bırakacak bir şeyler düşünmek lazım...
Abi zaten eğer bu yapılan bırandayıda etkileyecek bir dolu yağışı gercekleşirse onada artık Allahtan diyecez yapacak birşey yok ama benim tahminim bu branda çok çok olağan üstü bir durum olmadıktan sonra doluya karşı çok dirençli olacak malzemeyi görsen ne demek istediğimi anlarsın abi plastiksi bir dış yüzey olduğu için çok absorte edici olacaktır gelen dış tepkiyi...
Hünkar abi Yani şöyle söyleyeyim sana abi etki tepki meselesi bir bardağı mermer zemine attığın zaman direk kırılır çok şiddetli çarpar ama halının üzerine attığın zaman kırılmaz buda onun gibi bişey olacak dolunun şiddetini absorte edecek hem sadece dolu için de değil her türlü kire pise kısa uzun vadeli park hallerinde aracı güneşten yağmurdan kirden tozdanda koruyacak...
Yorum