Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

Sevgili insigniateam ailesi ;

Ankaradaki Dolu yağışından sonra arac koruma amaçlı Ersin kardeşimiz Branda arayışlarına başladı ve bir kaç firma ile görüşme yapmış insigniaya yarım boy branda için yani kapı kollarına kadar aldığı fiyat 200-250 tl arasında idi bende madem böyle birşey yapılacak bende bizim firmalar ile görüşeyim daha uygun fiyat alırım dedim,
    Bir top kullanılacak şekilde toptan alım için yaptığım görüşmede ,
    Aracların jantlarını kapsayacak şekilde ,
    Çift lastikli
    Çift Dikişli
    Dışı Vinnex gümüş gri (kir götürecek ve yazın kullanıldığı zaman güneşi yansıtacak şekilde )
    İçi miflon aracın yüzeyine zarar vermeyecek kışın kullanıldığı zaman yapışmayacak zarar vermeyecek,
    ve bunlara ilaveten bu kılıf için özel çanta dikerek bizlere özel bir güzelliği olacak...

Bunlar hepsi beraber Fiyatı özel indirim ve çalıştığım firma olmasından ötürü 200 Tl'dir.
    Bu konuda yaptırabilecek olan arkadaşlar daha uygun fiyata mal edebiliyorlarsa ortak hareket edelim ve en uygun şekilde en iyisine sahip olalım...

Bu üründen almak isteyen arkadaşların bu konu üzerinden bir sipariş listesi yaparak detaylı bilgi içinde beni ,
    0507 989 90 49 cep telefonumdan ulaşarak alabilirler...

Not : Bu fiyat anacak bir top malzemeyi kullanabilecek sayıya ulaştığımız zaman gecerli olacaktır 1 top malzemeden 7-8 arac için Branda çıkıyor...

Yaptırmak İsteyenler Listesi ;

Diadavidoff + 1 Civic 2010
    Ersin_58 + ( 1 Kangoo 2009 )
    Cemil Nişankaya
    Trabzon_61
    Bumerang
    Berker Çelik 308
    Destiny
    Goday
    Montoya Murat
    aRsLan
    Gearbox vw

Ynt: Opel İnsignia Miflonlu 4 Mevsim Koruyucu Branda

emre güzel bir işe el atmışsın anlattığına göre kaliteli bir ürün olacak düşünen arkadaşlar kaçırmasın..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Emre ben varım

Yorum

Tamam Cemil abim o zaman
        Diadavidoff
        Ersin_3310
        Cemi Nişankaya

3 ettik bi kaç arkadaş daha olursa bu iş tamamdır

Yorum

Arkadaşlar Emre kardeşime minnettarım. Sağolsun. Ankaa'da dolu beni derinden etkiledi. Hala araca canım çok sıkkın. İnş. bi daha böyle bi afetle karşılaşmayız.
          Üründen düşünen arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasınlar. Dışarda böyle bi özel dikim en az 350-400 tl tutar ( bu kalitede )

Yorum

Bu arada Arkadaşlar bir parti çıktıktan sonra ki ürün talepleriniz bir partilik arac sayısı ulaşılana kadar bekleyecektir ihtiyacı olanlar düşünenler ellerini çabuk tutsunlar kışa girmeden bütün hazırlıklarımız tam olsun...

Yorum

Diadavidoff
              Ersin_58
              Cemil Nişankaya
              Trabzon_61
              Güncel liste

Yorum

Emre bende varım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
                  Emre bende varım.
                  Ok

Diadavidoff
                  Ersin_58
                  Cemil Nişankaya
                  Trabzon_61
                  Bumerang

Yorum

Arkadaşlar talep ilk gülden oldukça güzel.
                    Gerçekten İhtiyaç duyacağımız bir ürün.
                    Fırsatı olanlar yada düşünenler ilk partiyi kaçırmasın. Çünkü ikinci partinin saysı 7-8 olmadan yeni bi üretim sanırım söz konusu olmaz.
                    İlk 7 yada 8 e girebilmek için acele etmeniz gerekiyor.

Yorum

Bu arada Brandayı yapacak firma ile takrar görüştüm bu ürüne garanti verecekmisin diye yani yırtılma yıpranma konusunda dikiş vs. aynen cevabını aktarıyorum,
                      Dış zor cevre koşullarına maruz kalacağı için deforme söz konusu olacaktır ilerleyen yıllarda ,dedikten sonra dedim 2-3 yıl götürmez mi peki dedim çok rahat yıllarca götürür dedi,
                      bu zaman zarfına kadar oluşabilecek dikiş sorunu yırtılma vs. herşeyde ürünün arkasında olurum yenisinide yapar veririm hiç endişen olamsın dedi...
                      zaten uzun zamandır çalıştığımız firma olduğundan ötürü mahcup etmez beni bu konudada içiniz rahat olsun diye ekleyeyeim istedim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                        Fırsatı olanlar yada düşünenler ilk partiyi kaçırmasın. Çünkü ikinci partinin saysı 7-8 olmadan yeni bi üretim sanırım söz konusu olmaz.
                        Ersine Katılıyorum. Elzem bir ihtiyaç. Brandanın içinin elyaf olması da çok önemli. Ben mersinde yaşadığım yıllarda 2 yıl içi elyaflı ve kalıteli bir branda kullandım ve en ufak bir zararını görmedim.

Yorum

Branda aşırı rüzgarlı günlerde güzel bir şekilde bağlanmaz ve brandanın içine rüzgar girerse yırtılır. aksi halde yırtılmaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bumerang
                            Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                            Ersine Katılıyorum. Elzem bir ihtiyaç. Brandanın içinin elyaf olması da çok önemli. Ben mersinde yaşadığım yıllarda 2 yıl içi elyaflı ve kalıteli bir branda kullandım ve en ufak bir zararını görmedim.

Abi bazılarının içi süngerimsi oluyor sadece yazlık kullanım için ama kışın kullanılmıyor sünger nemlenip aracın boyasında buz tuttuğu için...bu çok önemli bir ayrıntı...

Yorum

Bir dolu maduru olarakda, içinin miflon tabaka olmasından dolayı ,Doluya karşı aracı koruyacaktır.

Yorum

İşleniyor...
                              X