aynen Cagrı kardeşim 3 gündür eniştemin 2006 model meganı kullanıyorum 2 gündür fiorino kullanıyorum araba kullandıgımı hissettim ben yaklaşık bir senedir yerde giden ucak kullanmışım gerek yol tutuşu gerek performan viraj nedir araç dururmu savrulurmu unutmuşum inanılmaz bir araçmış kaybedince kıymeti anlaşılıyor Rabbim kimsenin insigniasını sattırmasın yanlız şöylede bir durum var yakıt insanı piskolojik olarak çok etkiliyor araç yakmayınca zevkten dört köşesin ...
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Hayır olsun abi iyi günlerde kullan.Kimse yazmamış ama doğru yolu bulup beyaza geçmişsin Şaka bir yana siyah gibi parlamaz ama beyazın da bakımı kolay abi
teşekkürler Allah razı olsun Eymencim kesinlikle herşeyi düşündüm artık arabayla vakit gecirmek yerine kullanmak istiyorum eskiden arabammı yıkamam 4 saat sürüyordu artık 20 dk kalan vakit araç kullanmak gezmek
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Doğru tercih yaptın abi.İnsignia mantık değil biraz gönül işi.Siyah da aynı şekilde uğraşmak gerekiyor.İnşallah Allah ilerde bunun yanına nasip eder daha iyilerini.
Ufuk kardeşim yeni aracın hayırlı, uğurlu olsun, güle güle kullan. Allah nazardan saklasın. Kazasız, belasız sürüşler dilerim. İrmiş'i de benim için öp.
Yorum