Araç yaptıgı km nin cogunu uzun yolda yapmıştır bunuda belirtelim
Kesinlikle araç 10/15 günde garajdan cıkar normalde işe kangoyla gelip gidiyorum işim içabı En az 8,000 km uzun yolda yapılmıştı ...
Brawo Emre benden iyi biliyorsun araçı
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Araç yaptıgı km nin cogunu uzun yolda yapmıştır bunuda belirtelim
Kesinlikle araç 10/15 günde garajdan cıkar normalde işe kangoyla gelip gidiyorum işim içabı En az 8,000 km uzun yolda yapılmıştı ...
Brawo Emre benden iyi biliyorsun araçı
valla üzüldüm ufukcum arabanı satmana ama arabalar fani dotluklar baki ufuk söylememe gerk yok değilmi hayırlısı ne ise o olur inşaalah
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ufuk abim hayırlı uğurlu olsun vallahi ne diyeyim güzeller güzeli İnsgnia... İnşallah yeniden bir gün =)) Fiesta'da hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
oldumu ama şimdi tamam evladiyelik almıyorsunuz arabaları ama cidden üzüldüm yani ihihi hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin abi ama keşke yengeyi büyük arabaya alıştırsaydın. benim annem mesela artık küçük araba beğenmiyor haha
Ufuk kardesim ne soyleyeyim kendim satarmisim gibi uzuldum.sen bana bir fiyat araligi verseydin ben sana dusuk fiyata temiz bir ikinci el bulurdum.dogusa opise bir haber verirdik bakimli bir ikinci el alirdik.sana da kara insigmiani sattirmazdik.ben simdi kimle yarisacagim bolu daginda ihihi ihihi haha isin sakasi kardesim allah gonlune gore versin allah sonucta mutlu mesut etsin.yapilacak birsey olursa biz burdayiz yardimci oluruz.saygilar sevgiler
İnanın Arkadaşlar Bu kadar üzülceginizi düşünmemiştim....Bende üzülmeye başladım
Araca çok talip geliyor bende çok agırdan alıyorum hele dün öküzün biri geldi araçı görmeye onu direksiyonda görünce nerdeyse ..........etcektim adam pazarlık etmedik anlaşmadık cıkar garajdan bir bineyim diyor abi fiyatda anlaşırız servise götürüz bişey cıkarsa araç benim dedim ama bişey cıkmazsa alırsın ben cıkardım binerken vurdun sürtün ne olcak diyorum alırız demezmi Allah aşkına bu işler böylemi yürüyor
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum