Yeni aracımı bugün teslim aldım ...
Buluşmalara artık bu araçla katılırım inşallah
hayırlı olsun ufuk abi, Allah kazasız, belasız kullanmanı nasip etsin, bazen diyorumki, bende böle dizel bi araçmı alsam, dağa taşa, hem ekonomik, hemde çok daha kullanışlı....
Hasancım Allah razı olsun , bugün bozüyükten teslim aldım depoyu fulle dedim 149,50 zor aldı en az şehir içi 800 km diyorlar denicez inşallah ama yüksek olması kullanışı çok rahat şimdilik çok memnunum
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Hasancım Allah razı olsun , bugün bozüyükten teslim aldım depoyu fulle dedim 149,50 zor aldı en az şehir içi 800 km diyorlar denicez inşallah ama yüksek olması kullanışı çok rahat şimdilik çok memnunum
149 mu? haftasonu OPC etkinliği için sabahtan 150 liralık yakıt aldım, yarım depoya anca geldi, pazartesi akşamına yetişmedi
149 mu? haftasonu OPC etkinliği için sabahtan 150 liralık yakıt aldım, yarım depoya anca geldi, pazartesi akşamına yetişmedi
Ewet Hasancım 149
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
ufukcum yeni araban hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vemesin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum