Bir ahbabımın arabsı satılık arkadaşlar.araç hatasız 2010 afl,navigasyon paketi ile birlikte full deri döşemeye sahip.Siyah dış rengine tezat içi açık bej. Araç 10000 kmde.İstediği son fiyat 58000tl.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık Siyah 2010 1.6 turbo Cosmo
Collapse
X
-
Ynt: Satılık Siyah 2010 1.6 turbo Cosmo
vallahi bana mail atmış fotoları ilana vermemişler aracı ben de eğer maildan yükleyebilirsem yükeleyceğim fotoları.Bu arada aracı ben alsam mı dedim ama arabamın yanın agelince dayanamıyorum.farklar o araçta afl ve deri döşeme var.Sunroof her ikisinde de var .onda kendinden navigasyon var ben de fly var.Ama En önemllisi benim ki sport ve flexridelı onda yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61vallahi bana mail atmış fotoları ilana vermemişler aracı ben de eğer maildan yükleyebilirsem yükeleyceğim fotoları.Bu arada aracı ben alsam mı dedim ama arabamın yanın agelince dayanamıyorum.farklar o araçta afl ve deri döşeme var.Sunroof her ikisinde de var .onda kendinden navigasyon var ben de fly var.Ama En önemllisi benim ki sport ve flexridelı onda yok.
Yorum
-
Utku abi korkuttun vallahi yav her ne kadar hayatta önceliklerin farklı olduğunu bilsem de, arabasını satan üyelerin ev alma,evlilik yada daha önemli sebepler için arabayı sattıklarını bilsem de, ne zaman forumda satılık bir araba görsem içim burkuluyor az da olsa :S :S2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
Yorum