arkadaşlar geçenlerde bi jantçıda gözüme takıldı, sıfır hiç kullanılmamış cosmo 18" orjinal jant takımı, fiyat olarakta uygun, birilerinin işine yarıyabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
18" cosmo jant takımı sıfır
Collapse
X
-
Ynt: 18" cosmo jant takımı sıfır
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffArslan kardeşimizede uygun şöyle bi 19" bulursak ne iyi olur sen takip ediyorsun bu konuyu?
arslan kardeşimize 19" jantları 1200 liradan başlayan fiyatlarla verebiliriz, 19" lastik fiyatlarıda 300 liradan başlamakta, k.k 6 ay taksit imkanı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffArslan kardeşimizede uygun şöyle bi 19" bulursak ne iyi olur sen takip ediyorsun bu konuyu?
arslan kardeşimize 19" jantları 1200 liradan başlayan fiyatlarla verebiliriz, 19" lastik fiyatlarıda 300 liradan başlamakta, k.k 6 ay taksit imkanı2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffArslan kardeşimizede uygun şöyle bi 19" bulursak ne iyi olur sen takip ediyorsun bu konuyu?
arslan kardeşimize 19" jantları 1200 liradan başlayan fiyatlarla verebiliriz, 19" lastik fiyatlarıda 300 liradan başlamakta, k.k 6 ay taksit imkanı
takımı yaw....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffHasan kardeşim sitemizin Jant uzmanıda sen olacan bu gidişle
eyvallah emre, bu gidişle öyle olcak sanırım, site içerisinde "jant & lastik alınır-satılır" diye bi başlıkmı açsam napsam
Yorum
-
Bu bmw 5 jantı bende aldım Ankarada Bi jantcım var ileri gelmiş jantcılardan sağolsun sahibi abimizle abi kardeşiz ben bu jantları ve kumhonun kışlık lastikleri ile beraber ( sıfır olarak )
1600 tl ye aldım kredi kartı ile düşünenler olursa yada başka bi model irtibata gecebilirz elinden gelen güzelliği yaptırırız
Yorum
Yorum