arkadaşlar eşimin tayini Bursa'ya çıktı. Memlekete gelince artık buradan başka gidecek yerimiz yok ev alma niyetindeyiz. Aracı satmaya karar verdim. Daha hiç bir yere ilan vermedim. Bu siteden almak isteyen olursa pazarlıksız 55.000'e aracımı vereceğim. Aracım kasım 2010 tahinide trafiğe çıktı. 11.000 km. tamamı şehir dışı kullanım. Şehir içi 200 km bile yapmadım. 1.6 180 hp navigasyonlu gümüş gri renk. Aracın kredisi var ama aynı gün kapatabilirim. kazası belası çiziği yok istenilen yere gösterilebilir. İlgilenenler 0 532 627 95 10 numaralı telefondan ulaşabilir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SATILIK 2010 1.6 180 HP GÜMÜŞ GRİ
Collapse
X
-
Ynt: SATILIK 2010 1.6 180 HP GÜMÜŞ GRİ
benim bi arkadaşım arıyor ama resimlere nasıl bakabilirizHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Hayırlı satışlar, önce ev...
Insignia'nın yeni modelini almak için yeterli bir nedenin var artık...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
Araç Cosmo arkadaşlar. 18 inç orjinal jant... Bu arada 45 bin vereyim diyen arkadaşları ciddiye almadığımı belirteyim.İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
hayırlı satışlar..
ev her zaman daha önceliklidir.. Umarım istediğiniz fiyata aracınızı satar,dilediğiniz gibi bir eve de sahip olursunuz kısa zamanda..
siz 45 ci " hayırsever " arkadaşlara çok kulak asmayınız.. bu arkadaşlar ( yine konu aynı yere geliyor ister istemez maad ) sağolsunlar var olsunlar ama opel tr politikaları sebebiyle iyiden sınırlarını arttırdılar..
Yorum
Yorum