Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GP Insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GP Insignia

Orjinal yazı sahibi: mertk
    tertemiz araba zor satılır pert boyalı olsa 2 güne gitmisti
    ondan kolay ne va kı kazalı yazıverın gıtsın
    saka bır yana nedense herkez ınsıgnıalara ıkıncı elde soguk bakıyor
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

benim sattığım yöntem ile satmak fikrine nasıl bakarsınız?
      iyi ilişkileriniz olan bir DOD bayisi varsa aracı daha çabuk satabilir.. kolay kredi,hazır ekspertiz vs ile aracın satılma şansı artıyor bence..
      araç orjinal olduğu sürece ve problemi de yoksa kabul edebilirler.. benim aracımı söylediğim gibi ise sergilemek istediklerini söylediler..
      orjinal olmayan ya da mekanik,elektronik vs. problemli araçları sergilemek istemiyorlarmış ( satış sonrası sıkıntı yaşamak istemiyorlarmış ),tabi bu o bayinin kendi prensibi de olabilir sadece..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

bende insigniadan önceki a3 mü dod sayesinde uğraşmadan satmıştım

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

dod da satmak problem degılde fıyat ı kım velırlıyor
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

aracınızı benim gibi konsinye olarak teslim ederseniz fiyatı siz belirliyorsunuz,tabi makul bir fiyat olması gerek..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3941933/detay/ aracı satmıştınız dimi tekrar satışa koymuş sanırım alan kişi
                2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                  http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3941933/detay/ aracı satmıştınız dimi tekrar satışa koymuş sanırım alan kişi
                  yorumsuz ilanlara girecek cinsten haha led'li katlanır aynası da başka kimsede yokmuş haha
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                    yorumsuz ilanlara girecek cinsten haha led'li katlanır aynası da başka kimsede yokmuş haha
                    İyi yakalamışsın abi onu
                    2016 w205 AMG

Yorum

ARKA ( ( ( -LED- ) ) ) ÇAKAR SİSTEMİ

Bütün araçlarda standart sert frene basınca oluyor haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

daha neler neler ya, Edition arabaya Sport yazmış, nehir gri olan rengini hem gümüş hemde şimşek gri diye yazmış ve sınırlı sayıda geldiğini de biliyor kesin Mert demiştir bunu direksiyonu fonksiyonel, birçok ihtiyacına cevap veriyor haha
                        InsigniaTEAM

Yorum

Direksiyon çok fonksiyonel abi nereye çevirirsen oraya gidiyor acayip birşey...
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Nolmus ya arabaya gecen bi arkadasim aradi olm apaciye cevirmissin arabayi diye dedim satali1 ay oldu 48 bin ne hya 43500e bensattim herkesin haberi olsun yazim buraya cevreden biri alirsa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                              Nolmus ya arabaya gecen bi arkadasim aradi olm apaciye cevirmissin arabayi diye dedim satali1 ay oldu 48 bin ne hya 43500e bensattim herkesin haberi olsun yazim buraya cevreden biri alirsa
                              Sen ucuza vermişsin demek Mert
                              Adam almış, üstüne kar koyup satıyor..45.000 bine bile satsa 1.500 TL kar..Taş attı kolu mu yoruldu hesabı...
                              Ticaret böyle birşey işte..
                              Boşver takılma sen...Al bir yeni insignia da seni tekrar pistlerde görelim..seninle yarışmanın güzel olduğunu daha öncede söylemiştim.
                              Selamlar.

Montoya Murat
                              1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Araba etmiyorki okadar abi, sormadigimiz insan kalmadi galericilere, bayilere gittik 4 ay ilan kaldi asili, 39000veren 4 kisi cikti 1 kisi 40 verdi bir kisi42. En son kurtulusa ben 44 dedim 500 sunnetir diye pazarlik ettik verdim bu arabanin ederi budur kar ettim zarar ettim pesinde degilim zaten 51800tl ye alip 2 sene 33000km doya doya kullandik zevkimizi aldik sizlerle tanistik en onemlisi bu zaten arabanin suan bakimlari falan tam degil baski balata ,fren balatasi, subablara falan bakilmasi degistirilmesi lazim bence , son bakimini ben yaptirmadim oyle verdim alanda bilio zaten . Alicak olan varsa detayli bilgi veririm ama o fiyatlar etmez

Pist icinse abi sikildigin zaman pm at arabalarla bile olmasa karting falan yapariz, korfeze cikmayi dusunuyorumda 300 tl suan icin verilmez o pistte fiyatlarin dusmesini bekleyelim

Yorum

İşleniyor...
                                X