Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 BEYAZ COSMO ORJINAL NAVİGASYON-SUNROOF-19''JANTLI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 BEYAZ COSMO ORJINAL NAVİGASYON-SUNROOF-19''JANTLI

Orjinal yazı sahibi: KrM
    Bu arada sıfır ların fiyatlarımı arttı.Satılık ilanlara baktımda anormal fiyatlar var.Gerçi bana sorarsan arkadaşında istediği rakam fazla gibi.Bizde hayırlı satışlar diyelim gönlüne göre olsun.
    sıfır fiyatları artmadı.. ama kimse fiyatlar biraz daha armışken aracını çok zararına satmak istemiyor. istemezde.. standart Cosmo kampanyalı liste fiyatı 66 bin iken, opsiyonuyla şuyuyla buyuyla 70 binleri buluyoken, aracını neden 10-12 bin zararla satsın ki ? standart Cosmo + DVD 800 şu an en son 67-68 binlerde.. eğer bayide sağlam bi tanıdığınız veya bağınız yoksa tabi.. bu fiyata alınan aracı daha ilk aylarda veya ilk senede 57-58 bine satmasını bekleyemez heralde kimse. 2010 yazında fiyatlar anormal düştü evet.. ama o zamanki sıfır ve II. el fiyatları arasında kayda değer fark var unutmayalım.
    araçlarımızın değerini bayilerden önce biz belirleyebiliriz.. elimizdeki nimetin kıymetini bilelim wsh2

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Burda yazarak arkadaşın satışı ile ilgili zarar etmesini istemeyiz tabiki.Yazarkende araştırarak yazmayı çok severim ve yazanlardanda bu ilgiyi görmek isterim.

Bir tek eksiği 19 jant bu fiyattan pazarlıkla belki jantında fiyatı çıkar.
      Netice belki hata yapmışımdır diye vakit ayırıp biraz inceleme yaptık.Biz hata durumunda özür kelimesini kullanırızda bakalım yazan arkadaşlar benim gibi mi düşüncede.

Yorum

geçen yaz düşük maliyetler yani fiyatlar ile araçlarını alanlar için sorun yok.. bu dönemde satılan araç sayısı da epey bir fazla..
        58 - 60.000 ( dvd 800 lü turbo cosmo araç için diyorum ) arasına araç alanlar için aynı aracı 55.000 lere kadar vermenin dişe dokunur zararı olmaz..
        bu durumda da ikinci elde düşük kilometreli uygun fiyatlı alternatifler çok olduğu sürece de fiyat hep düşük kalır..
        hatta bu durumda sinek avlayan opel tr de üçüncü dönem kampanyalarını devreye alabilir..
        zaten başlamışlar şimdi al eylül'de öde vs. vs. bu da tutmazsa indirimler kapıda.. tabi bu belki liste fiyatlarına yansımaz ama bayideki ( opel tr gizli indirimi ) müthiş indirimler ile son kullanıcıya yansır..
        ben boşuna mı 7-8 aydır eleştiriyorum bu düzeni arkadaşlar..?
        kaldı ki opel tr müşterileri de liste üzerinden müthiş indirimlere alıştırdı. şimdi bayiye giden müşterilere hakikaten o fiyatlar söyleniyorsa ( ki sanmıyorum ) pek çoğu hadi be kardeşim deyip showroom'u terk ediyordur.
        geçen sene yıl sonuna hatta bu yıl ocak şubat ayına kadar yaptığı yanlışlar ile opel tr çok büyük ve etkisi uzunca sürecek bir riski de kendisi ve opel kullanıcıları için almış oldu..
        hayırlısı bakalı neler olacak?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Burda yazarak arkadaşın satışı ile ilgili zarar etmesini istemeyiz tabiki.Yazarkende araştırarak yazmayı çok severim ve yazanlardanda bu ilgiyi görmek isterim.

Netice belki hata yapmışımdır diye vakit ayırıp biraz inceleme yaptık.Biz hata durumunda özür kelimesini kullanırızda bakalım yazan arkadaşlar benim gibi mi düşüncede.
          yazan arkadaşlar = ben mi?
          özür dilerim de özür dilenecek birşey de yok zaten, size karşı birşey demedim sadece ben bu işi anlamadım dedim

2.el ilanlarını birbirleriyle karşılaştırmak yanlış olur, sıfır arabayı alırken şu bayi bu kadar fiyat verdi diyormuyuz? diyorsak da sonuçta işimize geleni alıyoruz.
          2.elin fiyatını da satıcı belirler, kime hangisi uygun geliyorsa onu alır, herkesin durumu farklı, ihtiyacı olan ucuza satıyor, sonuçta tok satıcı diye de bir kavram var.
          Murat'ında dediği gibi, belki yarın birgün sizde aracınızı satacaksınız, o zaman durum ne olacak?
          InsigniaTEAM

Yorum

Sizinle alakalı değil bir kaç satır üstteki yazılanlara.
            Konuyu kapıyorum burdan artık dewam etmiyecem.
            Arkadaş zarar görmesin hayırlı satışlar gönlünce olsun istediğini alabilsin.

Yorum

efe murat kardesm teşekkr ediyorum

Yorum

Arkadaşım Araçları karşılaştırıyorsunuz da Ben sıkışırım aynı aracı 50 yede satarım keyfe keder değilmi bu olay karşılaştırmak bence yanlış fiyat kırmaya gerek yok ama tabi fiyat kırarak kendimizee almak amaç ise o başka tabi :d

'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Araçta deri döşeme yokki
                  Ayrıca 60 bine alınacağını düşünüyorum iddia etmmiyeyim.1 ay önce o fiyattı bayilerde.
                  67 bine gelir böyle bir araçta.
                  Bence bu araç için fazla yazılmış.Genede arkadaşın işini bozmayalım.Mantık çerçevesinde 61-62 iidir
                  +1903

18"jantlı sunrooflu 60-62 arası isteyen 4-5 kişi vardı az çok dolaşan görmüştür sahibinden.com'da.Bu fiyat bence de fazla ama Allah gönlünüze göre versin..

Yorum

yahu fiyatın nesi fazla ya araç 2011 + 19 jant + DVD 800 + sunroof ....... ve km 3000... gerçi km çokta önemli değil, anormal değil sonuçta.. ama sahibinden.com da 1-2 araç görüldü diye diğer araçların da fiyatlarını onların fiyatlarına oranla karşılaştırma yapmak çok yanlış. sonuçta araçlarımıza verilen paralar belli. kimse o paraları sokakta bulmuyor. şu an ki piyasa da belli. bayiden 1-2 kişi gidip anormal ucuz fiyatlarla araç çıkarttı diye, fiyatlarını burda paylaştılar diye, araçların II. elinden beklenen düşmeler anlamsız. II. eli belirlemek bayilerin olduğu kadar araç sahibinin kendisidir de. kalkıpta aracı çok acil olmadığı sürece, minimum 6-7 bin lira zararla satmayı kimse istemez. yeni bi araçtan, donanımlı bi araçtan edilecek zarar da maximum 4-5 bin liradır bence. o da çok acil değilse. bu araç sıfır fiyatı şu an bayilerde 70 binin üzerinde. eğer aynı donanımda aracı bayiden 67-68 bine alabilen varsa, bende aracımı satıyorum zaten, gidip peşin para ordan o bayiden alırım yeni aracımı. yapmayın gözünüzü seveyim fiyat gayet normal. hatta bence yine de iyi rakam bu. bu donanımda bi İnsignia için az bile. (sıfır fiyatına oranla.)
                    adamlar yazmış, 2010 Cosmo 1.6 Turbo 51 bin 2010 Edition 1.6 Turbo 50 bin. varmı böyle bi saçmalık yaa liste fiyatında bile Edition ile Cosmo arasında 6-7 bin oynuyo. o zaman nerde aracın Cosmo luğu ??? 2009 Cosmo 1.6 Turbo bile 2010 Edition dan daha ucuz. bence bu saçmalıktan öte bi durum değil. bunun mantığı varsa gerçekten, o zaman biri bize de açıklasın

Saygılarımla

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

arkadaslar aracımı sattım

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun dogukan kardeşim...
                        <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

hayırlı olsun kaça verdin doğukan.?
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

hayırlı olsun.. Sırada ne var?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DogukanYILDIZ
                              arkadaslar aracımı sattım

hayırlı olsun, umarım istediğiniz fiyata satabilmişinizdir....

Yorum

65.500 yazmıstım ınternete arkadaslar ufak bır pazarlıgı vardı.en son 65e anlastık verdım aracımı

Yorum

İşleniyor...
                                X