Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 BEYAZ COSMO ORJINAL NAVİGASYON-SUNROOF-19''JANTLI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 BEYAZ COSMO ORJINAL NAVİGASYON-SUNROOF-19''JANTLI

millet ucuza da satsa suçlu, pahalı da satsa suçlu o zaman?
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      millet ucuza da satsa suçlu, pahalı da satsa suçlu o zaman?
      Ne alaka ,
      bu fiyata eminim bayidende alınır bu araç

Yorum

liste fiyatı 66.000 olan baz Cosmo'yu bayilerin 62.000'e verdiğini düşünerek
        sunroof 2.060
        full deri döşeme 3.090
        DVD800 4.187
        19" jant 1.546

toplam 72.800'e geliyor, hadi bayi opsiyonlarda da indirim yaptı 70.000'e geliyor,
        3000km'deki araba için minimum 3.500 TL silmek normal değil mi? (liste fiyatından 6.800 sildik, toplamda 10.000 TL silinmiş yani)
        aynı durum VW'de olsa adamlar sizi 4 ay araç beklemekten kurtarıyorum diye sıfırından bile pahalı fiyat çeker

ben art niyetle yazmadımki, Koray abi bir taraftan 2.el çok ucuz diyor, siz bir taraftan 2.el pahalı diyorsunuz, anlamadım ben bu işi
        InsigniaTEAM

Yorum

Araçta deri döşeme yokki
          Ayrıca 60 bine alınacağını düşünüyorum iddia etmmiyeyim.1 ay önce o fiyattı bayilerde.
          67 bine gelir böyle bir araçta.
          Bence bu araç için fazla yazılmış.Genede arkadaşın işini bozmayalım.Mantık çerçevesinde 61-62 iidir

Yorum

Arkadaşlar bakın dogukan kardeş aracını çok ii fiyatla satışa çıkarmış suanda insignia kampanyalı fiyatı 65.947 aracın üzerinde 8.000 tl'lik opsiyon var ve böylece fiyatı 73bini buluyo bence gayet uygun araç suanda bu aracı bayiden alıcağınız fiyat 70bin civarıdır... hayırlı satışlar dogukan kardeş...
            <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Link i verdigime pişman oldum angry ben soran arkadaşa yardımcı olmak istemiştim foto falan deyince keşke vermeseydim.kusura bakma kardesim düşünemedim bunları!yoksa linki vermesini sende bilirdin:S pardon

Yorum

arkadaşlar burada oncelıkle hepımız kardes gıbıyız fıyat sısık veya ucuz polemıgıne gerek yok gıbıme gelıyor..butun bayılerle gorstum bu dolulukta aracı pazarlıkla son ve son nakıt fıyatı suan 70 bın tl ve 70 bını vermekle bıtmıoo aracı 2.3 ay beklıceksınız...benım ıstedgım rakamda normal bence aa kımıne pahalıda gelebılır.ama cogu arkadasta edition fıyatına cosmo arayorlar.söyle dıyım bu arac sızın olsa kaç para isterdırdınız..elinızı vıcdanınıza koyun =)

Yorum

Dogukan kardeş sana katılıyorum kesinlikle ben aracımı sipariş vereli 3ay oldu ve hala gelmedi kesinlikle eger araç alsaydım senini aracını alırdım zaten benim araçta da senin opsiyonlardan artı olarak flexride var ve fiyatı 72bin tl gecti.

Yorum

Hayırlı satışlar...
                    1 kuruş aşağıya inme dostum eğer zorda değilsen...
                    Aracın değerini bilen mutlaka biri çıkacaktır.

Yorum

Aynen Nail abi katılıyorum araçlarımızın değerlerini bence bizler belirlemeliyiz ki araçlarımızın fiyatları yerlerde sürünmesin..

Yorum

HAYIRLI OLSUN HAKAN KARDESM FLEX RAİDLİ ARACLAR DAHA UZUN SUREDE GELIYORMUS BENDE O OZELLIGI ISTYORDUM AMA SURE COK UZADIGI ICIN BEKLEMEK ISTEMEDIM.HAYIRLI OLSUN ALLAH GULE GULE KULLANMAK NASIP ETSIN..HEPINIZE TEŞEKKR EDİYORUM SAOLUN

Yorum

ALLAH razı olsun kardeşm inş. senin içinde hayırlısı olur...

Yorum

X5 beklesin acelesi yok...Insignianın en iyi modeli var elinde. Keyifle sürmeye devam.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

arkadaşlar opel'de liste fiyatı aldatmasın.. aylarca mücadele verdiğim eleştirdiğim bu durum maalesef ki aracı satmak istediğinizde karşınıza böyle can sıkıcı bir sonuç olarak çıkıyor..
                              bayilerin halen böyle bir aracı 67-68.000 aralıgına verebileceğini düşünüyorum.. hatta satışlar düşmüş diye bir haber vardı sitede yakında yine " batan geminin malları" kampanyalarına başlarsa opel tr durum daha da kötüleşir ve bu aracın sıfır km si ilandaki fiyattan daha düşüğe kadar alınabilir..
                              bir vakitler dvd800 lü 2011 model sıfır km cosmo ların 58.000 TL lere kadar satıldığını unutmayalım.. ortalamada ise 60.000 TL ye dvd800 lu cosmo vardı.. öyle bir ortam tekrar gelirse böyle bir araç 63.000 TL lere kadar bile gerileyebilir..
                              umarım opel tr ve bayileri yeteri kadar akıllanmıştır da öyle günler tekrar yaşanmaz..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                                Ne alaka ,
                                bu fiyata eminim bayidende alınır bu araç
                                Orjinal yazı sahibi: KrM
                                Araçta deri döşeme yokki
                                Ayrıca 60 bine alınacağını düşünüyorum iddia etmmiyeyim.1 ay önce o fiyattı bayilerde.
                                67 bine gelir böyle bir araçta.
                                Bence bu araç için fazla yazılmış.Genede arkadaşın işini bozmayalım.Mantık çerçevesinde 61-62 iidir

hangi mantık bu fiyatı çıkarıyor anlayamadım araç 2011 model ve üzerinde sadece iki opsiyon eksik

1- deri koltuk
                                2- Flexride Şasi

siz bu aracın aynısına 67 bin fiyat alın bayiden, ben aracımı satar satmaz o bayiden peşin para alacam aracı mümkün mü böyle bişey ya
                                bu aracın fiyatı içinde 61-62 bin demişsiniz, bence ilandaki fiyat bile az bu araca, son fiyatı bu olmalı, belki 66 bin en son.
                                biraz araçlarımızın değerini bilelim lütfen. bayilerden, II. elden ucuz araç alalım diye kendimize de zarar veriyoruz.. siz olsaydınız bu aracı kaça satardınız ?
                                şu anda bi Ford Mondeo 1.6 160 HP Titanium a bile en son 500 TL indirim yapılıyor bayilerde. İnsignia için neden illada rakamın düşmesini istiyosunuz ? araçlarımız bi Mondeo dan daha mı değersiz ?

.. hayırlı satışlar Doğukan Bey, inşallah aracınızı en uygun fiyata satarsınız, bence fiyat uygun.. sizin için en hayırlısı olsun
                                Saygılarımla

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                                X