Duyuru

Collapse
No announcement yet.

satılık aem dry flow

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: satılık aem dry flow

ben kullandım sökme sebebim yokus vs motor yüke kalınca sacma sapan sürtünme sesine benzer dizelimsi ses veriyordu memnun kalmadım cıkardım

Yorum

takılmış hali http://i1104.hizliresim.com/2011/4/11/12016.jpg

motor sesi içinde video çektim ama telefondan çektiğimden ve youtubea atarken ses kalitesi daha da azaldığından spool sesi ve çuflama çok net çıkmamış ama fikir verir belki...

Atmosferik motordan gelen emiş sesini turbo araçlardan beklememek lazım. Yani spool sesi bizim araçlara has bir özellik değil. Turboların doğası gereği filtreden şarj olma sesini duyarız. Zevkler tartışılmaz ama dizel sesine de benzemiyor şahsen benim hoşuma gitmişti. Fakat evin reisi hoş karşılamadı sesi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Bizi araçlarımızda filtre sistemi ön panjurdan boru yardımıyla kutunun içine cekiliyor bundan hariç spor bi filtre kullanmak için değiştirildiğinde filtre çok sıcak havaya maruz kalıyor ilk 10 dakikada soğukken performansta hafif bi değişiklik gözlensede 10 dakika sonra ısınınca performansa dez avantaj oluyor filtre,
        demek istediğim filtre kullanmak istiyorsanız mutlaka kaputun içinden cıakrtıp tamponun içine yol vermelisiniz yoksa avantaj değil dez avnataj olur.
        yakıt değişimi kesinlikle söz konusu araca biraz daha fazla yakabiliyor nedeninin önemli bi kısmını aracın verdiği güzel sesi sürekli duymak gaza biraz daha fazla basıp sesi belirginleştirmekte bunun içinde ,
        180 bg lk bir araçta iyi bir filtre kiti araca 5 bg e yakın verebilir eksozt sistemi ile birlikte bir kaç modifikasyonla bu aldığımız gücü biraz daha yükseltebiliyoruz saygılar...

teşekkürler bilgi için....
        Rica ederim bu konuda yardım isteyenlere seve seve yardım ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          ...
          hocam bunu geçici olarak takmıştım şu linktekine benzer bir ürünle aşağıya alacaktım, nasip değilmiş...

Yorum

motor yüke bindiğindeki cıkan ses berbat canınızı sıkabilcek cinsten

Yorum

vectramda kalma bu tarz bi hava fitrem var, markasını hatırlamıyorum ama 40-50 liralık bişiydi, bunu bi denicem insigniaya, bakalım ses nasıl olcak, bide bunu taktığımızda araç garanti dışı kalırmı?

Yorum

mantıken akışmetre gibi direkt etkilenecek parçalar garanti dışı kalır, ama servise giderken orjinale dönmen 5 dakikanı alır. Anlamazlar filtre takıldığını... İşim kavacıkta eğer bu taraflara geliyorsan direkt benim aemi de deneyebilirsin. Hoşuna gitmezse geri verirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keramos
                  mantıken akışmetre gibi direkt etkilenecek parçalar garanti dışı kalır, ama servise giderken orjinale dönmen 5 dakikanı alır. Anlamazlar filtre takıldığını... İşim kavacıkta eğer bu taraflara geliyorsan direkt benim aemi de deneyebilirsin. Hoşuna gitmezse geri verirsin.

tamam, önce bunu bi deneyeyim, aşağı yukarı aynı sesi verirler diye düşünüyorum, beğenirsen oraya gelirim, bende leventteyim zaten....

Yorum

İşleniyor...
                  X