ARKADAŞLAR 2010 MODEL COSMO ARACIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ARACIM 21000 KM DE.ÖNCE SİTEDEKİ DOSTLARIMIZLA PAYLAŞMAK İSTEDİM KAZASI YADA HERHANGİ BİR SORUNU YOK 48000 TL DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNEN OLURSA TELİM 5325171775
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KARA ŞAHİN SATILIK
Collapse
X
-
Ynt: KARA ŞAHİN SATILIK
48000 mi? Bu kadar değer kaybı normal mi? Forumdan bir arkadaş edition elegance 2010 model 48750 (sanırım) aldığını yazmıştı
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
hayırlı satışlar. yalnız aracınızı çok çok düşük bi fiyata veriyosunuz. şu an 2010 standart bi Cosmo ya rahatlıkla 53-54 verilebilir ve satılabilir.. siz aracınızın değerine sahip çıkmazsanız ne biz ne siz ne de diğer İnsignia sahipleri hiçbi zaman bu aracın değerinden dolayı yüzümüz gülmez. kusura bakmayın ama istediğiniz fiyat çok çok düşük. adamlar 2009 Edition a bile o fiyatı istiyor. 2010 Edition lar kilometresine göre 49-54 bin arasında. neden standart bi Cosmo 48-51 arasında fiyat istenirki? garip. çok garip. yazık. bunları görünce keşke insanın morali bozuluyor. yanlış anlamayın..
siz şu an aracınıza 53 bin 54 bin isteseniz, hadi pazarlığıydı şuyuydu buyuydu derken en kötü 52 bine falan satarsınız. bayiyi arayıp bi sorun bakalım standart Cosmo yu kaça veriyolar en son. dün sordum daha, 63 bine falan veriyoruz dediler.
neyse, hayırlı satışlar. umarım en kısa sürede ihtiyacınızı karşılarsınız
saygılarımla.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Murat kardeşim, ben de bu konuda sana katılıyorum,
Burada ekonomik sıkışıklığın boyutu da ön planda olabiliyor. Ama bana göre de fiyat düşük
Yine de hayırlısı olsun(14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant
Yorum
-
Arkadaşlar uqur nickli arkadaş edition 2009 model 27000 km aracını 41000 e almış bu fiyatlar nasıl fiyatlar anlamadım böyle giderse opel araçlarını kime satacak bakalım?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum