Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6t st satılık

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6t st satılık

Maşallah temiz araç. St lerde güzel 19-20 jantla baya bir çekici duruyor.
    İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

hayırlı satışlar İhsan abi çok güzel bir araç

Yorum

Hayırlı satışlar

Yorum

Hayırlı satışlar

Yorum

Malum sitede sizinki ile beraber insignia teamden 3.st satışta. Deniz Bey'in araçta henüz duruyor.Bende 20 ocakta ilan vermiştim.Satılacak araç değil ama hem şirket arabam olması ve aktif olarak onu kullanmam hemde yatırım planlarımdan dolayı zorda olsa satışa karar verdim.Toplam 23 adet olan ilanlarımızda Fiyatı 60k altında olanlar sıkıntılı araçlar gibi duruyor.Hepimiz için hayırlısı olsun.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Herkese hayırlı satışlar dilerim. Allah gönlünüze göre versin
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                Orjinal yazı sahibi: mamlamoz
                Hayırlı satışlar aracınızın kasa tipini station wagon olarak güncellemenizi öneririm bu araca bakacaklar filtreleyip bakıyorlardır muhtemelen.
                Aracınız ruhsatta sedan ama maalesef görünürlüğü itibari ile station wagon bilinirliğinden bu tavsiye faydalı olabilir.Başka handikapta 1,6t segmentinde cosmo sport tourer seçeneğinin konmaması.Araç sanki 115 beygirlik muamelesi yapıyor malum site.
                İlanı verdik birdaha değişim yapamıyorsun bu şekildede sıkıntı yok aşırı arayan var st bu kadar tutulduğunu bilmiyordum

2015 leon fr

Yorum

İyi dilekleriniz için teşekkür son yaşadığım olaydan dolayı arabaya binmek istemiyorum desem yeridir. İki aracımız olduğunu için dert etmiyorum satılırsa satılır istediğim fiyata satılmazsa otoparkta yatıyor
                  2015 leon fr

Yorum

Hayırlı satışlar.

Ben zam yaptım Oğuz hocam. 62500 yaptım alan olmazsa 5 sene daha binerim sorun çıkardığı yerde düşürür fiyatı satarım. Olmadı veririm hanıma kullansın. Sümbül alsam daha pahalı.

Malum sitede sizinki ile beraber insignia teamden 3.st satışta. Deniz Bey'in araçta henüz duruyor.Bende 20 ocakta ilan vermiştim.Satılacak araç değil ama hem şirket arabam olması ve aktif olarak onu kullanmam hemde yatırım planlarımdan dolayı zorda olsa satışa karar verdim.Toplam 23 adet olan ilanlarımızda Fiyatı 60k altında olanlar sıkıntılı araçlar gibi duruyor.Hepimiz için hayırlısı olsun.
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

aracım satılmıştır.
                      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                        Hayırlı satışlar.

Ben zam yaptım Oğuz hocam. 62500 yaptım alan olmazsa 5 sene daha binerim sorun çıkardığı yerde düşürür fiyatı satarım. Olmadı veririm hanıma kullansın. Sümbül alsam daha pahalı.

Bende 65bine çıkardım bir saat sonra satıldı☺
                        2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                        X