Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Megane coupe

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Megane coupe

hayirli satislar
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Hayırlı satışlar
      2015 leon fr

Yorum

Hayırlı satışlar. 1.5 dCi'yi 10 yıl kullandım. Başarılı bir motor. Hafif gıdıklayınca (yazılım) coşuyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
          Hayırlı satışlar. 1.5 dCi'yi 10 yıl kullandım. Başarılı bir motor. Hafif gıdıklayınca (yazılım) coşuyor.
          Teşekkürler, alt devirler dışında çekişi gayet iyi motorun. maksimum hızı çok iyi değil, 205 yapabilmiştim en fazla. Ama yakıt tüketimi çok iyi, uzun yolda 4,2 litre tutturabiliyorum, 80 km civarında ortalama hızla.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hayırlı satışlar. Resimler yetersiz ama biraz detaylı çekerseniz alıcısı artar.
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
              Teşekkürler, alt devirler dışında çekişi gayet iyi motorun. maksimum hızı çok iyi değil, 205 yapabilmiştim en fazla. Ama yakıt tüketimi çok iyi, uzun yolda 4,2 litre tutturabiliyorum, 80 km civarında ortalama hızla.
              Aynen öyle. Tabi sizinki sonraki nesil. Bendeki yazılım öncesi 195 sonrası 205 yapabilmişti. Ama yakıt tüketimi efsanedir. Kardeşim İzmir'e gidip gelirken arabadaki arkadaşlarının nazarı değmesin diye 4 litrenin altına inmeyecek şekilde sürüyordu Zaten Insignia'nın yakıt tüketiminin insanlara fazla gelmesi genelde böyle az yakan araçlardan geçiş yapılmasından oluyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Araç çok güzel maşallah
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İşleniyor...
                X