Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlanda bir gariplik mi Var..?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İlanda bir gariplik mi Var..?

Bence de üçkağıt...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bir zamanlar cok furyaydi bu dolandiricilik işi polis bir arkadas gunluk 10 bin tlden fazla kazaniyorlar demisti
      İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
      2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Daha öncede konuşuldu bu araç forumda. Adamı aradığınızda açmıyor ertesi gün arıyor, fransadayım aracı acil satmam gerek, işimden izin almam gerek alıcıysanız iş yerimle görüşüp arıyim diyor. Arıyor izin alamadım patron aracı sattığıma inanmıyor o yüzden gelemiyorum ama fransaya herhangi birinin adına 5 bin euro gibi bir para gönderin makbuzuda bana gönderin bende patronuma makbuzu gösterip, aracı sattığıma inandırıyım ve geliyim diyor. Parayı westenunionla atıyorum kendi adınıza gönderiyorsunuz makbuzun fotosunuda adama gönderiyorsunuz. Onlarda orda makbuzdaki bilgilerle sahte bir kimlik hazırlıyorlar ve gidip parayı çekiyorlar. Sonra arada bulasın. Aman dikkat!!
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Adam son 40 bin diyor, ali abi (ASYA) ben para göndermem, notere gel 60 bin vericem dedi Adam daha telefonları açmadı. Şeytanın aklına gelmez bu işler ama maalesef durum bu. Ayda 2 kişiyi düşürse 40 milyar eder ki illaki düşen oluyordur.
          2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Ortalık dolandırıcı kaynıyor.Dikkatimi çeken neden araçlarımızın fiyatlarını bu kadar düşürüyoruz.
            OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Bu adam dolandırıcı Zübügün teki. Bunda hemfikiriz.
              Peki aracın piyasadan yarı fiyatına olduğunu görüp araç sahibi piyasaya uyanmadan hemen almak için 5 bin lira kaparo gönderip sonra param gitti diye ağlayan da Zübük değil mi?
              Dolandırıcılık hepimizin başına gelebilir. Genelleme yapmak doğru olmaz. Fakat, genelde uyanıklık yapmaya çalışanları düşürüp dolandırıyorlar.
              Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Verdiği şase numarasının sahibini buldum, arayıp bilgi versem mi sizce?
                O değilde atıyosun bari biraz sağlam at, brandy paket nedir insan biraz araştırır, ön camda etiket var, arabada hb en azından sedan seçseydin foto için
                InsigniaTEAM

Yorum

Adama ulaşım sağladım. Tamda üyemizin dediği gibi dolandırıcı. Bana fransada olduğunu ve burdan kendime bi kefil bulmamı istiyor. Sanırım ondan parayı alacak geliyorum die kandıracak. araba ile fransada olduğunu idda ediyor.

Yorum

Şunu da şuraya bırakalım;
                    https://www.autovit.ro/anunt/opel-in...rm#xtor=SEC-81
                    Araba 149.000 km'deymiş )
                    InsigniaTEAM

Yorum

Kanıtlarla beraber arabam.com'a da şikayet ettim, birinin canı yanmadan gerekenler yapılır umarım.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Kanıtlarla beraber arabam.com'a da şikayet ettim, birinin canı yanmadan gerekenler yapılır umarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          clapclap
                          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

İlan yayından kaldırıldı, arabam.com'a teşekkürler clapclap

Daha önce sahibinden.com'da bizim eski arabamızı şikayet ettiğimde hiçbir şey yapmamışlardı..
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutkun66
                              Adama ulaşım sağladım. Tamda üyemizin dediği gibi dolandırıcı. Bana fransada olduğunu ve burdan kendime bi kefil bulmamı istiyor. Sanırım ondan parayı alacak geliyorum die kandıracak. araba ile fransada olduğunu idda ediyor.
                              daha önce de denk geldi böyle bir yöntem.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                              X