Daha öncede konuşuldu bu araç forumda. Adamı aradığınızda açmıyor ertesi gün arıyor, fransadayım aracı acil satmam gerek, işimden izin almam gerek alıcıysanız iş yerimle görüşüp arıyim diyor. Arıyor izin alamadım patron aracı sattığıma inanmıyor o yüzden gelemiyorum ama fransaya herhangi birinin adına 5 bin euro gibi bir para gönderin makbuzuda bana gönderin bende patronuma makbuzu gösterip, aracı sattığıma inandırıyım ve geliyim diyor. Parayı westenunionla atıyorum kendi adınıza gönderiyorsunuz makbuzun fotosunuda adama gönderiyorsunuz. Onlarda orda makbuzdaki bilgilerle sahte bir kimlik hazırlıyorlar ve gidip parayı çekiyorlar. Sonra arada bulasın. Aman dikkat!!
Adam son 40 bin diyor, ali abi (ASYA) ben para göndermem, notere gel 60 bin vericem dedi Adam daha telefonları açmadı. Şeytanın aklına gelmez bu işler ama maalesef durum bu. Ayda 2 kişiyi düşürse 40 milyar eder ki illaki düşen oluyordur.
Bu adam dolandırıcı Zübügün teki. Bunda hemfikiriz.
Peki aracın piyasadan yarı fiyatına olduğunu görüp araç sahibi piyasaya uyanmadan hemen almak için 5 bin lira kaparo gönderip sonra param gitti diye ağlayan da Zübük değil mi?
Dolandırıcılık hepimizin başına gelebilir. Genelleme yapmak doğru olmaz. Fakat, genelde uyanıklık yapmaya çalışanları düşürüp dolandırıyorlar.
Verdiği şase numarasının sahibini buldum, arayıp bilgi versem mi sizce?
O değilde atıyosun bari biraz sağlam at, brandy paket nedir insan biraz araştırır, ön camda etiket var, arabada hb en azından sedan seçseydin foto için
Adama ulaşım sağladım. Tamda üyemizin dediği gibi dolandırıcı. Bana fransada olduğunu ve burdan kendime bi kefil bulmamı istiyor. Sanırım ondan parayı alacak geliyorum die kandıracak. araba ile fransada olduğunu idda ediyor.
Adama ulaşım sağladım. Tamda üyemizin dediği gibi dolandırıcı. Bana fransada olduğunu ve burdan kendime bi kefil bulmamı istiyor. Sanırım ondan parayı alacak geliyorum die kandıracak. araba ile fransada olduğunu idda ediyor.
Yorum