Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlanda bir gariplik mi Var..?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İlanda bir gariplik mi Var..?

Merhaba arkadaşlar 1.6 t ararken gözüme çarptida hasar kayıtlı editionları bu fiyatlara vermiyorlar..Adam 2.0 cdti cosmo yu verdiği fiyata bakın kazasız boyasız..

https://www.arabam.com/ilan/sahibind...ijinal/6551541

Ynt: İlanda bir gariplik mi Var..?

%99 dolandırıcıdır ya da gerizekalı
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu fiyata bu araba verilmez kesin pertten toplamadır

http://www.vindecoderz.com/EN/check-...GT5GNOC1122424

Biturbo gözüküyor bu da enteresan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Pertten toplama bile olsa bu fiyata verilmez bence, opc direksiyon, 20 inç jant, flexride, dvd navigasyon, deri döşeme, sunroof vs herşey var

Yorum

İnsignialarda arka cam sileceği bu araçta gördüm ben ilk defa o cam sileceği varken bagaj kapağı nasıl açılıyor acaba(Bagaj kapağı camla birlikte açılmıyorsa) ...Eğer ilandaki gibi kazasız boyasız ise bu fiyata bu araç kaçmaz eğer dolandırıcı değilse..Ve ilan 6 gündür yayında kimse görmemişmi bu makineyi..

Yorum

130 hp lik bir turbo varmı ki? ilanın aldatıcı olduğu buradan belli. Cam sileceği HB modellerde var.Bu resimdeki araçta öyle.
            Bu doluluğa göre fazla makul.60-70 yazsa milleti daha rahat dolandırır.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Yurt dışı 2.el araç sitelerine bazen bende girip meraktan bakıyorum resimleri ordan almış kesin mecbur plakayı gizlemiş. Brandy döşemeli 2012 model zaten gelmedi, opc line güzelmiş gerçekten silecek hatchback olduğu için var. Minareyi çalan kılıfını hazırlar arasanda dünya yalanla kıvırır itibar etmeyin.

Yorum

Fotograflar yalan,böyle bir koltuklu insignia türkiyeye giriş yapmadı,130luk cosmoda hiç görmedim tamamen hayal ürünü .
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bu arabanın önü başka arkası başka )

Yorum

burası Gürcistan'a benziyor... Parke taşları hep böyleydi...
                    1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Bu adam dolandırıcı değilse ben hiçbir şey bilmiyorum ihihi

Yorum

adamı arıyorum arıyorum açmıyor bi gidip görmek istedim

Yorum

Memleket çakal kaynıyor...

Yorum

Belkide 2.0 cdti cosmo istiyordur..Piyasayı düşürmek için açmıştır..Genelde bizim millet ilanlara bakıp fiyat verdiği için...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                              130 hp lik bir turbo varmı ki? ilanın aldatıcı olduğu buradan belli. Cam sileceği HB modellerde var.Bu resimdeki araçta öyle.
                              Bu doluluğa göre fazla makul.60-70 yazsa milleti daha rahat dolandırır.
                              Fiyatı özellikle çok düşük yazıyorlar ki, almak isteyen kaçırmak istemesin, bir miktar para yollasın. Normal fiyat yazsa kimde kapora yollamaz, acele etmez. Sahibinden.com'daki hasarlı araç satan final oto da benzerini yapıyor, gerçi onda araç oluyor gerçekten, bunun gibi hayal mahsulü araç koymuyor ilana. millet kapora yolluyor, bir de bakıyor araba ilanda belirtilenden çok daha kötü durumda, ya kaporası yanmasın diye aracı alıyor ya da lanet olsun diyerek kaporayı yakıyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X