lütfen bu sitede birdaha alım satım işi olmasın veya olacaksada bildiğimiz tanıdığımız insanlar belli üyelik sahibi olan kişilerce yapılsın ONUR BAHÇEKAPILI denen üyemiz sandığımız kişiden 1700tl ye 19 inç jant lastik aldım dün ne güzel görüştük bugün gün içinde konuştuk sitede çağrıyı felan iyi biliyor. baya bir tlf konuştuk sohbet ettik parasını gönderdim. bugün 15:30 otobüsüyle gönderecektien son 14:40da görüştük ama birdaha ses soluk çıkmadı. ve en son attığı msj dolandırıldığımı anladım. kendisi polisim diye sitede msj atıyor. banada polis kartına kadar gönderdi. şimdi gerçek polise suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dolandırıldım
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ynt: dolandırıldım
Çok geçmiş olsun demeden önce olayın dolandırıcılık olduğuna eminmisiniz..? Bi aksilik,terslik vs çıkmış olmasın..En son attığı msj.da böyle bir kanıya varmışsınız..Ne yazmış...Paylaşmanız mümkün mü acaba...? Ya da ben mi çok iyi niyetli biriyim...
Yorum
-
Agabey cok gecmis olsun,o kadar da yazdik tel verdik aramadi insallah baska bir sebepden dolayidir
Ben sen almaya gidiceksin zannettim keske haber etseydin eline gecmeden parayi gondermeseydin
Cok gecmis olsunBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXGeçmiş olsun
Bu platformda ilk defa böyle bir durum oldu buna bir onlem alabilirmiyiz bir bakalimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum