Arkadaşlar merhaba 31.12.2015 yılbaşı akşamı FETHİYE BAKIRCILAR OPEL BAYİİ nden almış olduğum hakim gri cosmo donanım, stil paketli İNSİGNİAmızı elimizde olmayan sebeplerden dolayı satıyoruz, aracımız 24.000 km de olup tramer kaydı yoktur, burada da yazmıştım bazı arkadaşlarım bilir nazardan diyebilirsiniz yada uğursuzluktan avuc içini gecmeyecek kadar dokundurmaları mevcut ama bizden kaynaklı değil niyeti olan arkadaslarıma anlatırım biz öylece kullandık sebebide satılırsa alacak arkadas görsün içi rahat etsin diye, niyeti olan arkadaslarım yazarsa whatsaaptan fotoğraflarını atıcam aracımıza 110bin Türklirası düşündük tabiki pazarlık payımız var.
Bu arada insigniateamda zaman geçirdiğim için ve bi çok abimle tanışıp bana yardımcı oldukları için cok cok cok cok cok teşekkürlerimi sunuyorum sizlerle olmaktan böyle bi ailenin içinde bulunmaktan son derece keyif aldım umarım sizlerle tekrar birarada olup çok daha güzel zaman geçirebilirim hepiniz iyiki varsınız dknow
Bu arada insigniateamda zaman geçirdiğim için ve bi çok abimle tanışıp bana yardımcı oldukları için cok cok cok cok cok teşekkürlerimi sunuyorum sizlerle olmaktan böyle bi ailenin içinde bulunmaktan son derece keyif aldım umarım sizlerle tekrar birarada olup çok daha güzel zaman geçirebilirim hepiniz iyiki varsınız dknow
Yorum