Astra ve insignia için yurtdışından sipariş edip elime ulaşan bazı ihtiyaç fazlası ekipmanları satıyorum.İlgilenen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirler.
SIFIR - SportTourer Orjinal OPC Arka Tampon - İçerik: Boyasız tampon+egsoz kafaları+difüzor FİYAT= 3750TL
SIFIR - Astra J OPC Direksiyon - İçerik: Direksiyon simidi -Orta airbag ve kapağı yoktur.Takılacak aracın kendi airbagi ile birlikte montaj olacak. FİYAT=1500TL
SIFIR - 19'' KONİG N710 Orjinal Ultra hafif Jantlar - İçerik: 5x105 Bijon - Ön:8.5x19 Arka:9.5x19 FİYAT= 2500TL
SIFIR - Astra J Manuel OPC Vites Topuzu - FİYAT= 400TL
SIFIR - OPC pedal seti - Manuel İnsignia ve Astra için - FİYAT= 250TL
İKİNCİ EL - KW V2 COİLOVER - İçerik: Astra J uyumlu. FİYAT= 1850TL
SIFIR - ASTRA J Ledler - İçerik: Kısa farlar için: H7 Photon Xenon - Uzunlar için:H7 Photon Supreme Led 3200Lümen - 6 adet Photon iç aydınlatma led - 2adet plaka led - 1adet geri vites led - 4 adet güneşlikler için led- FİYAT = 900TL
Epey malzeme birikmiş yazarken fark ettim
Selamlar sevgiler
SIFIR - SportTourer Orjinal OPC Arka Tampon - İçerik: Boyasız tampon+egsoz kafaları+difüzor FİYAT= 3750TL
SIFIR - Astra J OPC Direksiyon - İçerik: Direksiyon simidi -Orta airbag ve kapağı yoktur.Takılacak aracın kendi airbagi ile birlikte montaj olacak. FİYAT=1500TL
SIFIR - 19'' KONİG N710 Orjinal Ultra hafif Jantlar - İçerik: 5x105 Bijon - Ön:8.5x19 Arka:9.5x19 FİYAT= 2500TL
SIFIR - Astra J Manuel OPC Vites Topuzu - FİYAT= 400TL
SIFIR - OPC pedal seti - Manuel İnsignia ve Astra için - FİYAT= 250TL
İKİNCİ EL - KW V2 COİLOVER - İçerik: Astra J uyumlu. FİYAT= 1850TL
SIFIR - ASTRA J Ledler - İçerik: Kısa farlar için: H7 Photon Xenon - Uzunlar için:H7 Photon Supreme Led 3200Lümen - 6 adet Photon iç aydınlatma led - 2adet plaka led - 1adet geri vites led - 4 adet güneşlikler için led- FİYAT = 900TL
Epey malzeme birikmiş yazarken fark ettim
Selamlar sevgiler
Yorum