Arkadaşlar merhaba, garajda muhafaza ettiğim ve kullanamadığım aracımı satacağım. Aracımı Rotary motoru bilen alsın, bilmeyen almasın. Ayrıca ikinci araç olarak alınmalıdır. Yoğun trafiğe uygun bir araç değildir. Haftasonu aracıdır. Ergen oğlunuzada hediye olarak almayın. Şeytan doldurur.
Cazip yanları:
+ Km 27 bindir. Motor ilk günkü gibidir.
+ Tamamen ilk günkü alındığı gibidir. Üzerindeki tüm parçalar alındığı günkü parçalarıdır. Her hangi bir değişiklik yapılmamıştır.
+ Servis bakımlıdır. Servis kayıtlarına plakasını vererek ulaşabilirsiniz. Bakımları yıllık olarak yapılmaktadır.
+ En ucuz alınabilecek ve özel bir spor otomobildir. Pist aracıdır. Rahat bir şekilde piste çıkabilirsiniz.
+ 10.000 devir çevirir. Devir bitmek bilmez. Motor sesi müthiştir. Daha önce kullandığınız hiç bir araca benzemez.
+ TC'de 1300 cc olarak geçmektedir. Vergisi düşüktür. Avrupada 2500 cc olarak değerlendirilmektedir.
+ Aracımda hiç bir kusur defo yoktur, olamazda zaten.
Elverişsiz yanları:
- yaklaşık 6 ay önce kaldırıma çıktım. Fotoğrafları mevcut. Servisinde orjinal parçaları kullanılarak onarımı yapıldı. Sağ ön çamurluk değişti. Serviste değişen parça listesi gerektiğinde iletilecektir.
- Lastikleri değişmesi gereklidir.
- Yakıtı merak edenler için yazıyorum çok yakar.
Aracın resimlerini havalar düzelince çekebileceğim.
Cazip yanları:
+ Km 27 bindir. Motor ilk günkü gibidir.
+ Tamamen ilk günkü alındığı gibidir. Üzerindeki tüm parçalar alındığı günkü parçalarıdır. Her hangi bir değişiklik yapılmamıştır.
+ Servis bakımlıdır. Servis kayıtlarına plakasını vererek ulaşabilirsiniz. Bakımları yıllık olarak yapılmaktadır.
+ En ucuz alınabilecek ve özel bir spor otomobildir. Pist aracıdır. Rahat bir şekilde piste çıkabilirsiniz.
+ 10.000 devir çevirir. Devir bitmek bilmez. Motor sesi müthiştir. Daha önce kullandığınız hiç bir araca benzemez.
+ TC'de 1300 cc olarak geçmektedir. Vergisi düşüktür. Avrupada 2500 cc olarak değerlendirilmektedir.
+ Aracımda hiç bir kusur defo yoktur, olamazda zaten.
Elverişsiz yanları:
- yaklaşık 6 ay önce kaldırıma çıktım. Fotoğrafları mevcut. Servisinde orjinal parçaları kullanılarak onarımı yapıldı. Sağ ön çamurluk değişti. Serviste değişen parça listesi gerektiğinde iletilecektir.
- Lastikleri değişmesi gereklidir.
- Yakıtı merak edenler için yazıyorum çok yakar.
Aracın resimlerini havalar düzelince çekebileceğim.
Yorum