Duyuru
Collapse
No announcement yet.
temiz Cosmo 19 inç Jant ve Lastiklerim satılıktır
Collapse
X
-
Ynt: temiz Cosmo 19 inç Jant ve Lastiklerim satılıktır
Hayirli satislar,lastik durumu nedir tarihi vs ve fiyat ne dusunuyorsunuz ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblHayirli satislar,lastik durumu nedir tarihi vs ve fiyat ne dusunuyorsunuz ?
fiyat olarak 1800 dusunuyorum verdigimi kapatmak adına
Yorum
-
fiyati gayet iyi,ayrica insigniaya bundan daha cok yakisan bir jant yok (bodykitlilerde opc jant harici)
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Hayırlı satışlar.OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)
Yorum
-
Ah abicim keşke 1 ay önce haberim olsa direk alırdım .ben sade jantları 1200 e aldım.çizikleri çok olduğu için boyamaya verdim .400 de o tuttu.mat gun metale boyatıyorum.fiyat gayet uygun forumdan birine gider inş2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Bende lastik alicaktim. Cezbetti bu ilan. Son durum ne?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum